Celeb

Így van most a súlyos balesetet szenvedett Valkusz Milán

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.24 | 09:48

Friss hírek érkeztek az égési sérüléseket szenvedett énekesről.

Szombat este Marics Peti és Valkusz Milán koncertjén váratlan esemény borzolta a kedélyeket a Papp László Budapest Sportarénában. Valkusz Milás súlyos színpadi balesetet szenvedett, amikor túl közel került egy pyrotechnikai eszközhöz, amely hirtelen lángba borult, súlyos égési sérüléseket okozva a fiatal énekesnek.

Az incidensről készült videofelvételek egy rajongó által kerültek nyilvánosságra, amelyeken látható, hogy Milán hirtelen megégett haja, szemöldöke és szempillája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valkusz Milán (Milo) (@milo_valmar) által megosztott bejegyzés

A fiatal tehetségnek komoly fájdalmai is lettek, így kénytelen volt lejönni a színpadról. A ValMar menedzsere azonban hamarosan megnyugtatta a rajongókat, kijelentve, hogy bár a videók ijesztőek, szerencsére nincsenek komolyabb sérülései Milánnak. A menedzser hangsúlyozta, hogy óriási bulit csapott a Valmar, a közönség pedig jól érezte magát.

Magát Valkusz Milánt is megkérdezték a történtekről, aki a következőképpen kommentálta az esetet:

“Nos, hogy mi történt pontosan? Annyi, hogy rosszkor voltam rossz helyen… A közönséggel kontaktáltam, teljesen megfeledkeztem arról, hogy a gép ott lehet… Ennek a következménye az volt, hogy egy pillanatra fellángolt a hajam, a ruhám attól a spricctől. Nincsen nagyobb baj, csak a szemöldökömből hiányzik, szempillám hiányzik, piros a szemem, amit valószínűleg a hő eredményezett. Meg hiányzik a hajam egy-két helyen, meg szőrök, de hát ennyi probléma legyen”

– mondta az énekes, megnyugtatva a rajongóit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló