Celeb

Végre kiderült, miért válik Jason Momoa és Lisa Bonet 16 év után

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.24 | 08:18
  • trendindex: 10

Vége a találgatásoknak!

Mindenkit ledöbbentett, miszerint az álompárnak titulált Jason Momoa és Lisa Bonet 16 év után válnak. Természetesen a legtöbben azonnal találgatni kezdtek. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint Jason a Trónok harca színésznőjével jött össze, ezért futott zátonyra a kapcsolatuk.

A sztárpár közeli barátja most a People magazinnak mesélte el, hogy aki hangos válásra számít, az csalódni fog, hiszen Jason és Lisa továbbra is szeretik és tisztelik egymást. Elmondása szerint nem egy perc alatt hozták meg ezt a döntést, kapcsolatuk évekkel ezelőtt indult el a lejtőn. Jason szinte egyik pillanatról a másikra hatalmas népszerűségre tett szert, ami azzal járt, hogy rengeteget kellett utaznia. Ez felborította a pár korábbi rutinját. Lisa egy ideig Jasonnel tartott, viszont nem akarta feladni korábbi életét, ezért visszatért Los Angelesbe.

A külön töltött idő mindkettejük számára borzalmasan nehéz volt, de karrierjüket is építeni szerették volna. Egészen egyszerűen más utat vett az életük. A forrás szerint ettől függetlenül ugyanúgy szeretik és tisztelik egymást, de elfogadják, most a legjobb, ha külön utakon folytatják, hiszen mindkettejük számára sok fájdalommal járt az elmúlt időszak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló