Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Kiderült az intim részlet: ezért volt iszonyú a szex Hugh Hefnerrel

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.26 | 07:18

A Playboy legendás alapítójának, Hugh Hefnernek az özvegye, Crystal Harris kitálalt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Crystal Harris Hefner (@crystalhefner) által megosztott bejegyzés

A szépséges modell az Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself című memoárjában váratlan őszinteséggel számolt be arról, milyen volt valójában az élet – és persze az intim kapcsolat – a médiamogullal. A január 23-án megjelent könyvből a Page Six idézett, és meglepő részletek derültek ki a Playboy atyjának és feleségének hálószobatitkairól.

A könyv részletezi, hogy bár sokan úgy hitték, Hugh Hefnernek a női test kényeztetésének minden centijéhez van receptje és az ágyban való tudása példátlan, Crystal Harris szerint a valóság egészen más volt. A feleség kifejtette, hogy Hefner nem volt szakértője a szexnek, sőt, sosem élvezte az intim együttléteiket. A jelzők, amiket a szexuális kapcsolatukra használt, a “fura” és a “monoton” voltak. Crystal Harris szerint Hefner soha életében nem szánta rá az időt, hogy kiderítse, hogyan lehetne kényeztetni valakit az ágyban.

Crystal példaként említette, hogy amikor ő volt felül, Hefner végig csak a mennyezeten lévő tükörbe bámult, és semmi szemkontaktust nem tartott vele. A könyv alapján Crystal azt is bevallotta, hogy korábban több olyan fiatal férfivel volt dolga, akik sokkal jobban értettek a szexhez, mint az ikonikus alapító… ennek köszönhető az ism, hogy nem utálta meg a szexet Hefner mellett.

A könyv részletezi, hogy a médiamogul folyamatosan olyan gyógyszereket szedett, amelyek növelték a szexuális vágyát, azonban ezeknek az évek során komoly ára volt: Hefner erekciót előidéző gyógyszerei miatt egyik fülére teljesen megsüketült.

Az érdekességek közé tartozik az is, hogy 2014-ben Hugh Hefner végleg felhagyott a szexszel, ami Crystal Harris szerint hatalmas megkönnyebbülést jelentett számára. Ettől kezdve nem hozott haza lányokat, és nem végzett több intim performanszt Crystallal sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Crystal Harris Hefner (@crystalhefner) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló