Celeb

Nem hiszed el, Christian Bale minden szerepben teljesen más arcú

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.30 | 06:46

Egyik kedvenc brit színészünk nem csak színészi képességeivel, de fantasztikus alakváltásaival is kivívta magának a helyet a legnagyobbak között. Leghíresebb átalakulásaival köszöntjük a ma 44 éves gyurma testű színészt.

The Fictional Pulp (@the_fictionalpulp) által megosztott bejegyzés,

Az 1974. január 30-án született Christian Bale komoly hírnevet vívott ki magának a filmes szakmában, mert ha egy szerepről van szó, egyszerűen nem ismer lehetetlent. Kigyúrt Batmanből simán megy át csontsovány emberi roncsba, majd vissza, megint máskor hatalmas pocakot növeszt, ha a rendezőnek éppen arra van szüksége. Ennek érdekében pedig az egészségét se kíméli, egy kicsit pedig azért őrültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kávén és almán éljen hónapokig. Edzőterem, hízókúra és koplalás itt mutatjuk Bale leghíresebb átváltozásait.

Morning Routine – American Psycho (1/12) Movie CLIP (2000) HD

American Psycho movie clips: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZbXA4lyCtqo4T5MhPKqph-wlorhYqQzg BUY THE MOVIE: http://j.mp/y3Umw0 Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Patrick Bateman (Christian Bale) describes his morning routine of vanity. FILM DESCRIPTION: Bret Easton Ellis’s dark and violent satire of America in the 1980s is brought to the screen in this unsettling drama with blackly comic overtones.

A színészt a legtöbben az Amerikai pszichó kapcsán ismerték meg 2000-ben, a Bret Easton Ellis regényéből készülő filmben Patrick Bateman szerepében Bale majdnem teljes testét láthattuk meztelenül, izmosan, szálkásan. Két évvel később a 2020: A tűz birodalma című filmben pedig még ennél is tudott egy kicsit izmosabb lenne. Valószínűleg a legtöbb néző fejében így él: egy erős, egészséges, izmos férfi.

The Machinist- Bathroom scene

No Description

Nem kellett azonban sok időnek eltelnie, hogy egy teljesen más fizikumot mutasson, 2004-ben A gépészben már majdnem 30 kilóval nyomott kevesebbet csúcsformájához képest. Bale 4 hónap alatt fogyott le, szinte csak vízen és almán élt, és végül a producerek állították le az önsanyargatásban, mert még tovább akart fogyni. Az eredmény így is a filmvilág egyik leglátványosabb átalakulása lett.

Christian Bale Workout ‘Batman: Begins’ Featurette [+Subtitles]

Batman: Begins (2005) Training Christian Bale and Liam Neeson Subtitles: English Playlist: https://goo.gl/WDtmpA Film description: When his parents are killed, billionaire playboy Bruce Wayne relocates to Asia where he is mentored by Henri Ducard and Ra’s Al Ghul in how to fight evil.

Egy év múlva, a vele készült első Batman film forgatására viszont már megint csupa izom és 86 kiló volt. A Sötét Lovag szerepéért a színésznek többször is ki kellett gyúrnia a magát, a filmeket ugyanis természetesen nem egyben vették fel, a köztes időkben pedig Bale más szerepek miatt ismét átváltozott.

Rescue Dawn (2006) – Ending Scene

The triumphant ending-in which Dengler is welcomed back to his carrier with applause and speeches. I do not own this, for entertainment purposes only.

A Hajnali mentőakció miatt megint több mint 20 kilós fogyás jött, aztán újra egy Batman film, és gyúrás. Majd ismét csak koplalás és A harcos, utána pedig megint 90 kilósra kellett felgyúrnia magát egy újabb Batmanért. Összességében elmondható, hogy Bale kb. 2 évente felül a testsúlyhullámvasútra, és teljesen átalakítja a testét.

The Fighter (6/7) Movie CLIP – Dickie Takes the Cake (2010) HD

The Fighter movie clips: http://j.mp/1CMeQvs BUY THE MOVIE: http://amzn.to/v9Jd9k Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Dickie (Christian Bale) takes his cake and visits his old friends at the crack house. FILM DESCRIPTION: Mark Wahlberg stars in Paramount Pictures’ inspirational docudrama exploring the remarkable rise of Massachusetts-born, junior welterweight title winner “Irish” Micky Ward.

Az elmúlt pár évben pedig azt is megmutatta, hogy nem csak fogyni és gyúrni, de hízni is tud. A 2012-es A sötét lovag: Felemelkedés után már jött is 20134-ban az Amerikai botrány, ahol Bale hatalmas pókhassal hozta Irving Rosenfeld karakterét. És még nincs vége, most ugyanis Dick Cheney volt alelnök szerepében tűnt fel, úgyhogy ismét egy jelentősebb súlyfelesleget kellett magára építenie. De neki ez már rutin. Hüp-hüp-hüp, Christian Bale trükk:

Kourteney Jo Heyes (@kjaehr_) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.