Celeb

Kulcsár Edinának elege lett, teljesen besokallt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.30 | 08:18

Az elmúlt időszakban több támadás is érte, sokan felháborítónak tartották, hogy a több évig tartó házasságát ilyen hamar lezárta.

“Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk ) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá!” – írja bejegyzésében, majd kifejtette:

Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.

Bejegyzésében azt is megjegyezte, mielőtt valaki ítélkezik, járja körbe alaposan a dolgot azelőtt, hogy véleményt formálna. Hangsúlyozta, mindennek két oldala van. Kiemelte, hogy a trágár kommentek íróitól el fog búcsúzni, és a továbbiakban az oldalát csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretné fenntartani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló