Celeb

Kate Middleton belehúzott, elég fura Erdem ruhát vállalt be

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.31 | 10:11

A szolid hercegné ezen high-fashion ruhakölteménye mellett nem tudunk szó nélkül elmenni.

Ennél trendibb ruhát még nem láttunk Vilmos herceg nején, de nem igazán tudjuk hová tenni a látványt. Svédországban tartózkodik ugyanis a brit arisztokrata pár, ahol jéghokizás és (alkoholmentes) glögg ivás közben is készült pár fotó róluk, este pedig egy fogadáson vettek részt, ahová az alábbi ruhakölteményt vállalta be Kate Middleton:

The Duchess paused for a rest during a visit to ArkDes, Sweden’s national centre for architecture and design on Tuesday Following the lunch, William, Kate, Victoria and Daniel left the palace to make the short journey to the nearby Nobel Museum on foot. Pregnant Kate, 36, was wearing a forest green Catherine Walker dress and coat with black heels for lunch but slipped on more practical boots and a fur hat for the walkabout afterwards. . #cambridges #princesscharlotte #dukeofcambridge #princegeorge #princewilliam #duchessofcambridge #duchesskate #katemiddleton #kurdistan #erbil #iran #shiraz #tehran #sanandaj #weadmirekatemiddleton #duchesscatherine #catherinemiddleton #buckinghampalace #kensingtonpalace #kensingtonroyal #queenelizabeth #princeharry #britishroyalfamily #england #royalfamily #pippamiddleton #dianaspencer #princessdiana #meghanmarkle #royalvisitsweden

A post shared by Duchess Of Cambridge Fan Page (@katemiddleton.iran) on

A magas nyakú, virágokkal díszített, libazöld selyemruha picit kilóg a Dániel herceg és Viktória hercegné által tartott estély összképéből. Middleton áprilisra várja a harmadik gyermekét, és ez a harangujjú, tiarás szoknyával ellátott textil hiába Erdem, mely márkát Keira Knightley és Emma Stone is hord, valahogyan furcsa.

Az biztos, hogy ennyire high-fashion darabot még nem láttunk a 36 éves cambridge-i hercegnén, és brit nagykövetségen tartott vacsorán is megjelent pár, szépen öltözött illusztris svéd személy.

Még a vendégség előtt egy gyors találkozót is összehoztak a miniszterelnökkel, Stefan Löfvennel, és feleségével, Ullával, akikkel a hokiról diskuráltak kedélyesen. Majd a skandináv ország több hírességével is volt lehetőségük találkozni:

Alicia Vikander (aki az új Tomb Raider, illetve a Dán lányban is láthattuk), és a Mamma Mia! egyik apukája, Stellan Skarsgard is megjelent a helyszínen. A vacsoravendégek számára skót füstölt pisztrángot szolgáltak fel elsőként, de fürjtojás, tormakrémes salátaágy, angol sajtok és még gyöngytyúk is szerepelt a menüben. Desszertként feketeszeder szuflét kaptak, csoki ganache kísérettel. Az étkezés során Kate az ottani nagykövet, David Cairns és Skarsgard közt ült, míg párja egyik oldalán Vikander, másikon pedig Cairns neje, Sharon foglalt helyet.

Vilmosék a négynapos skandináv vizitet stockholmi hokizással kezdték, a programban az itt nagy népszerűségnek örvendő jéglabda játék kipróbálása is szerepelt. Ebédre a királyi palotába várták őket, ahová XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királynő invitálta őket. Eztán tettek egy belvárosi sétát Viktória és Dániel társaságában, érintve a Nobel Múzeumot és az Ark Des nevű építészeti/dizájn centrumot. A szerdai program során pedig a lelki egészség területén elért svéd eredmények felől tájékozódnak, és még aznap átrepülnek Norvégiába, számol be a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.