Celeb

Neymarnak titokban gyereke születhetett egy magyar modelltől

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.01 | 15:18

Neymar, a világ egyik legismertebb és legjobban kereső labdarúgója, ismét a hírek középpontjába került egy állítólagos apasági ügy miatt.

Egy szépséges magyar modell Gáspár Gabriella állítja, hogy Neymartól származik tízéves lánya, Jázmin Zoé. A brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak adott interjújában Gáspár Gabriella azt állítja, hogy intim kapcsolatba került Neymarral 2013-ban, majd 9 hónappal később kislánya született. Az egykori modell elmondása szerint az események egy Bolívia-Brazília barátságos mérkőzés után zajlottak le, ahol elég felszabadultan italozott mindenki.

A tízéves Jázmin Zoé külsőleg és természetében is hasonlít Neymar másik gyermekére – állítja Gabriella, aki az elmúlt tíz évben hiába próbált kapcsolatba lépni Neymar családjával. Még a brazil sztárfocista jótékonysági szervezetének is levelet küldött, de sikertelenül. Ügyvédje elárulta, hogy Gáspár Gabriella DNS-tesztet kíván elvégeztetni az igazság bizonyítására.

A modell jelenleg raktárosként dolgozik, és azt állítja, nincs elegendő anyagi forrása ahhoz, hogy egyedül nevelje a lányát. Ezért havi 30 ezer eurós tartásdíjat kér Neymartól, valamint visszamenőleg közel 372 ezer euró összegű támogatásra tart igényt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló