Celeb

Neymarnak titokban gyereke születhetett egy magyar modelltől

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.01 | 15:18

Neymar, a világ egyik legismertebb és legjobban kereső labdarúgója, ismét a hírek középpontjába került egy állítólagos apasági ügy miatt.

Egy szépséges magyar modell Gáspár Gabriella állítja, hogy Neymartól származik tízéves lánya, Jázmin Zoé. A brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak adott interjújában Gáspár Gabriella azt állítja, hogy intim kapcsolatba került Neymarral 2013-ban, majd 9 hónappal később kislánya született. Az egykori modell elmondása szerint az események egy Bolívia-Brazília barátságos mérkőzés után zajlottak le, ahol elég felszabadultan italozott mindenki.

A tízéves Jázmin Zoé külsőleg és természetében is hasonlít Neymar másik gyermekére – állítja Gabriella, aki az elmúlt tíz évben hiába próbált kapcsolatba lépni Neymar családjával. Még a brazil sztárfocista jótékonysági szervezetének is levelet küldött, de sikertelenül. Ügyvédje elárulta, hogy Gáspár Gabriella DNS-tesztet kíván elvégeztetni az igazság bizonyítására.

A modell jelenleg raktárosként dolgozik, és azt állítja, nincs elegendő anyagi forrása ahhoz, hogy egyedül nevelje a lányát. Ezért havi 30 ezer eurós tartásdíjat kér Neymartól, valamint visszamenőleg közel 372 ezer euró összegű támogatásra tart igényt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló