Celeb

Donatella Versace 73 kérdésre válaszol

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.02 | 14:17

A Versace luxusmárka kreatív igazgatója milánói villájában fogadta a Vogue újságíróját, aki 73 random kérdéssel bombázta a stílusikont.

Donatella sokak szemében a divatvilág mumusa szigorú kisugárzása és akcentusa miatt, pedig valójában tüneményes, ambiciózus és vicces nő, aki nem mellesleg két évtizede sikert sikerre halmoz a szakmájában. A női nem jövőjéről, a divatról és elhunyt testvéréről kérdezték.

Kiderül, hogy legszívesebben magazinokat olvasgat, mostanában Lady Gaga a kedvenc előadója és szeretne megtanulni kínaiul. A kedvenc virága a rózsa, mindennél izgalmasabb helynek találja az Egyesült Államokat és szülőhazájában, Olaszországban a művészetet és az ételt kedveli a legjobban. Azt is elárulja, hogy egyáltalán nem tud varrni, teljesen tehetségtelen hozzá, de szerencsére a Versace csapata profin megoldja ezt is.

És azt tudtad róla például, hogy jellemzően egyszerre négy különböző parfümöt visel?

A többi izgalmas válasz a videóból kiderül:

73 Questions With Donatella Versace | Vogue

Fashion designer Donatella Versace invites Vogue into her beautiful Milan apartment (previously owned by the late Gianni Versace) and answers 73 questions. As Donatella takes us through the rooms of her family’s home, she talks about the legacy of Gianni Versace, the future of fashion, and the most common misconceptions about her.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló