Celeb

Reese Witherspoon megsérült, de erősebb is lett egy bántalmazó kapcsolattól

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.07 | 14:53

Teljesen más emberré tette az, amikor kiállt magáért.

Oprah szuperlelkizős műsorában mesélte el Reese Witherspoon, miket élt át egy bántalmazó partner oldalán. Az adásban Mindy Kaling társaságában, hármasban fejtették meg, mit jelent nőként létezni, az üzleti világban és az élet többi területén.

A beszélgetés során fedte fel a 41 éves szőke színésznő azt, milyen keservesen tudott kilépni egy őt gyötrő férfi bűvköréből. A meg nem nevezett illető a múltjában fizikailag és verbálisan is bántalmazta, mégsem tudott könnyen eljönni tőle. Aztán elérkezett az a pillanat, amikor már muszáj volt megtennie.

Húztam egy vonalat a homokba, amit át kellett lépnem. Az agyam riasztott: tudtam, hogy pokoli nehéz lesz, de sokáig mégsem haladtam előre egy tapodtat sem. Nagyon fiatal voltam még.

Mégis meghozta a döntést, ami azzá tette őt, ahogyan most ismerjük.

A sejtjeim szintjén változtatott meg ez az élmény, hogy végül kiálltam magamért. Másvalakivé lettem, ezért tudom most azt mondani, hogy ambíciózus vagyok, mert valaki pont ezt akarta elvenni tőlem.

A 38 éves afroamerikai komika is egyetértett abban, hogy új kereteket kellene adni a nők fontosságának, és hogy a lányok tisztában legyenek a saját törekvéseikkel.

Ha becsvágyó vagy, az nem egyenértékű az önzéssel. Inkább azt jelenti, hogy a saját érdekeidet munkálod. Ráadásul a többekért is dolgozol: erőfeszítéseid a közösségek, iskolák, a kormányok és az egész világ javára válnak. Ez ne legyen már riasztó vagy gusztustalan valaki számára.

Kaling szerint sem célszerű az ideális nőket passzívaknak beállítani:

Ha erőfeszítéseket teszel azért, ami neked fontos, azzal mi a probléma?

idézi a Huffington Post a beszélgetés pillanatait.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.