Celeb

Madonna ismét örökbefogadott két gyereket. Vagy nem.

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.08 | 11:35

Angeline Jolie mellett Madonna a másik nagy gyerekgyűjtő. Mostantól hivatalosan is 6 van neki, ha minden igaz.

WASHINGTON, DC - JANUARY 21: Madonna performs onstage during the Women's March on Washington on January 21, 2017 in Washington, DC. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Madonna Washington DC-ben, a Women’s March-on beszél 2017. január 21-én. Fotó: Theo Wargo/Getty Images.

Madonna eddig 4 gyermek boldog tulajdonosa volt. Pardon, édesanyja. Lourdes tavaly lett húszéves, és Carlos Leon az édesapja, akire már szinte senki emlékszik – leszámítva a születési anyakönyvi kivonatot.

2000-ben született Guy Richi-től Rocco, aki nincs túl jó viszonyban anyuval, úgyhogy inkább az apjával tölti ideje nagy részét.

David 2005-ben született és 2006-ban adoptálta az énekesnő és a filmrendező. A 2006-ban született Mercy-t Madonna 2009-ben és már egyedül fogadta örökbe. Mindketten Malawiban születtek.

Akárcsak a két új szerzemény, Stella és Esther, akik ikrek. Bár a hírek ellentmondásosak. Míg Mlenga Mvula bírósági szóvivő azt nyilatkozta, hogy

megadták Madonnának az engedélyt az ikrek örökbefogadására,

addig az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy gyakran jár Malawiban a jótékonysági munkája miatt, és nem azért, hogy újabb gyereket fogadjon örökbe, és minden erről szóló hír csak kamu. Reméljük, azért a gyerekek jól vannak. És amíg tisztázódik az ügy, addig se feledjük, kicsoda Madonna.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.