Celeb

Szabó Zsófi, “az RTL szégyene” azt hiszi, a melegek kisfiúkra recskáznak

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.08 | 08:18
  • trendindex: 5

Legalábbis ezt vezette le friss videójában a népszerű vlogger, Osváth Zsolt, az alapján, amit Szabó Gyula lánya kommunikált a képernyőn.

Köztudomású, hogy Osváth Zsolt és Szabó Zsófi nem éppen cimborák, ráadásul a vlogger nemrég az RTL élő adásában kritizálta a Való Világ szerkesztőit az adásban leadott tömény verbális erőszak miatt. Zsolt nem hitte volna ezek után, hogy a csatorna újra meghívja őt, azonban mégis erre került sor a minap a Reggeliben.

Szabó Zsófi azonban “az adásonként kapott 200-300 nettóért sem volt képes leplezni gyűlöletét” Zsolt iránt, így aztán a nagyon súlyos TikTok-os, Instagramos szexuális tartalmakat – amelyek kiskorúak is láthatnak – úgy vezette fel, hogy ő aztán soha nem találkozik a neten ilyesmivel, mert nem a pedofil és erőszakos tartalmak “nem tartoznak az érdeklődési körébe”.

“Igen, mi melegek mind kisfúkra szoktunk recskázni, még szép”

– akadt ki joggal Osváth Zsolt, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az algoritmusok a felkapott tartalmakat bárkinek megmutatják, nem kell hozzá az adott téma iránt érdeklődő embernek lenni.

Zsolt nem csak a feléje áradó rosszindulatot tette szóvá, de azt is nehezményezte, hogy húzásával Szabó Zsófi szakmaiatlan módon bagatellizálta a kiskorúak felé áradó veszélyes szennytartalmakat – ezzel pedig egyenesen az RTL szégyenévé vált.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló