Celeb

Végig gyanakodott: még élt Berki Krisztián, amikor Mazsi már randizott új szerelmével

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.08 | 13:18
  • trendindex: 7

A néhai Berki Krisztián és felesége, Mazsi kapcsolata az utolsó időszakban már nem volt túl rózsás: egy ideig próbálták megmenteni a kapcsolatot, majd erről is letettek. Legalábbis Mazsi.

Úgy tűnik, Mazsi és tehetős üzletember szerelme – aki egyébként Berkinek is cimborája volt – nem kívánja többé tagadni, hogy együtt vannak. A kapcsolat azonban nem a Berki halála utáni hetekben kezdődött, hanem annál jóval korábban.

“A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik”

– árulta el a HOT! Magazinnak a párhoz közelálló, nevét elhallgató forrás.

„De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Kisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, majd otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira”

– tette hozzá az illető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.