Celeb

“Hibáztam!” Ábel Anita nyilvánosan kért bocsánatot a megalázott Gáspár Győzőtől

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.10 | 11:18

Kedden reggel a Life TV Ébredj velünk című műsorában bagatellizálta a műsorvezető vendége mentális problémáit, amit azóta mélyen megbánt.

A fő téma a 23. születésnapját ünneplő Romantic együttes volt, ennek kapcsán nosztalgiáztak a vendégek. Éppen ezért Győzike nem számított arra, hogy a műsorvezető komoly dolgokra is reflektál:

“Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze… Nem úgy nézel ki!”

– szaladtak ki a mondatok Ábel Anita száján.

“Hát, pedig van baj. Nem kicsi!”

– reagált Gáspár Győző halk, szomorú hangon.

“Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy ötven leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek. De itt van a Romantic, és életedben nem néztél ki ilyen jól”

– nevetgélt ennek hallatán a műsorvezető.

Anita mára nyilvánosan kért bocsánatot vendégétől, és mindenkit, akit megbántott azzal, hogy bagatellizálta a mentális betegségeket:

“Sokat gondolkodtam ennek a posztnak a megírásán, de végülis arra jutott a szívem, hogy ha hibázunk, azt fel kell vállalni. Én hibáztam kedd reggel a Life tv reggeli műsorában, elbagatellizáltam, és rosszul reagáltam egy ember nyilatkozatára. A legszomorúbb emberi reakcióval válaszoltam: közömbösség, hitetlenség.
HIBÁZTAM ELSŐSORBAN EMBERILEG, AZTÁN MŰSORVEZETŐKÉNT”

– kezdte.

“Gáspár Győző bátran kiállt a nyilvánosság elé és beszélt mentális betegségéről előző este. Aki ismer, pontosan tudja, mennyire empatikus vagyok és kiállok mások mellett… fontos ügyek mellett, ezt most nem vettem komolyan. Pedig fontos, mert a depresszió, stressz okozta szorongás, pánik köztünk jár. Lehet, mosolyog, nevet, de belül háború dúl… én is szorongtam sokszor miközben mosolyogtam, volt benne részem. Beleestem abba a hibába, amibe oly sokan: nem tudtam komolyan venni… és itt hibáztam nagyot”

– ismerte be.

“Nem tudom meg nem történtté tenni. Csak elnézést tudok kérni, mindenkitől, aki a riportot nézte és szíven találta! Természetesen Győzőtől is, és ez meg is történt négyszemközt. Hétfőn reggel a kérésemre a reggeli műsorban bővebben foglalkozunk majd a mentális betegségekkel, és azzal, hogy a környezet hogyan tud segíteni! Mert nem szabad abba a hibába esni, amibe én, meg kell hallani a segélykiáltást!Én tanultam a hibámból, mert hiszem ez soha nem késő, és remélem mindenki, akit érint, elfogadja a bocsánatkérésem!”

– áll a közleményben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.