Celeb

Sarah Jessica Parkert részvétnyilvánítás után küldték el a fenébe

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.11 | 09:13
  • trendindex: 3

A két Szex és New York sztár, Kim Catrall és Sarah Jessica Parker között már régóta rossz a viszony, de Kim bátyájnak halála végképp kiélezte az ellentétet.

A Szex és New York csapat együtt – Fotó: Max Nash / AFP

Nem tudni mi történt a Szex és New York sztárjai között, de nemrég Kim Catrall, azt nyilatkozta, hogy ő és Parker soha nem voltak barátok. Ha ez régen nem is volt igaz, ezután akkor sem lesznek már azok. Kim testvére a múlt héten hunyt el 55 éves korában, és Sarah Jessica Parker részvétét fejezte ki emiatt.

A folyamatos nyomulásod az életemben folyton csak arra emlékeztet, hogy mennyire kegyetlen voltál régen, és mennyire az vagy most is.  Szeretném egyszer és mindenkorra  NAGYON világossá tenni: nem vagy része a családomnak, nem vagy a barátom, azért írok neked, hogy hagyd abba a személyes tragédiám felhasználását arra, hogy bizonyítsd, te egy kedves és jó lány vagy.

Kim Catrall – Fotó: Max Nash / AFP

Ez azért is érdekes, mert Parker a Watch What Happens Live showban nemrég azt mondta, hogy Kim Catrall már felhagyott a korábbi “nem vagyunk barátok” nyilatkozataival.

Ezeket a kijelentésenek nagyon zavarónak találtam, mert én nem így emlékszem a kapcsolatunkra, és szomorú voltam miatta. Mindig úgy éreztem, hogy egyedülálló élmények kötik össze a társaságunkat, ami pont az életünk legfontosabb éveiben történt, sok közös dolgot éltünk át, remélem ez legyőzi majd Kim gondolatait rólam.

– mondta Parker a showban. Viszont most a családi tragédia kapcsán Kim úgy tűnik felégetett minden hidat maga mögött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Samsung
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 10.