Celeb

Szabó Zsófi kitálalt: ezért ment vissza a TV2-höz

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.20 | 10:48

Végre elmondta!

Kép: RTL

Sokan találgatták, hogy mihez kezd majd Szabó Zsófi, miután decemberben bejelentette, hogy távozik az RTL-től. Egy ideig az a hír járta, hogy influenszerként dolgozik majd, de gyorsan kiderült, hogy átigazolt a TV2-höz. A csatornának pedig most azt is elmesélte, hogy miért döntött így.

Azért 15 éve debütáltam Betty Tanakisként, és a mai napig úgy jönnek oda hozzám emberek, hogy imádtuk a Jóban Rosszbant. Itt nőttem fel, ez a csatorna tanított meg felnőttnek lenni a média világában. Jó visszatérni úgy, hogy már nő vagyok, tudatos anyuka, és tudom, mit szeretnék a karrieremet illetően.

A TV2 új, nőknek szóló csatornájának arca lett, de erről csak sejtelmesen mesélt:

35 éves vagyok, édesanya, dolgozó nő, sportoló, miközben minden nő keresi a helyét a világban, éppen az aktuális problémával kell megküzdjünk. És sosincs balansz, egy nő pedig mindig a balanszra törekszik, akár édesanya, akár még a karrierje előtt álló fiatal nő. Vagy az az anyuka, akinek a gyermekei kirepülnek otthonról. Minden szakasznak egy nő életében megvan a maga szépsége, nehézsége. Szeretném még folytatni a karrieremet, még láthattok itt-ott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló