Celeb

Váratlan fordulat: Osváth Zsoltnak kellett megvédenie Tóth Gabit

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.22 | 14:48

Osváth Zsolt a pénteki tüntetés után egy videóban számolt be arról, hogy kik mondtak nemet a meghívásra a celebek közül, ennek azonban meredek következménye lesz.

Fotó: RTL

Gabi a témára így reagált:

“Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt”

– ezt nehezményezte Osváth is.

Ezután Tóth Gabi rengeteg üzenetet kapott, amiben pedofilsimogatónak és pedofiltámogató ribancnak nevezték.

Zsolt egy nyilvános posztban sietett a segítségére:

“Soha nem gondoltam volna, hogy erre szükség lesz, DE! Pedofilsimogatónak, a pedofíliát támogatónak hívni azokat az embereket, akik nyilvánosan nem álltak be a kezdeményezés mögé, vagy mentek a kezdeményezéssel szemben, nemcsak hogy túlzás, de túlmegy minden normán. Van véleményed? Helyes! De ne lépj át egy határt! Ezek nagyon súlyos állítások és elveszik a fókuszt a valódi ügyről. Meg lehet morálisan, erkölcsileg találni ebben a kivetnivalót és ezen jogunk van felháborodni. Viszont senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek az emberek tényleg támogatják a legsúlyosabb bűnt, amire nincs bocsánat”

– írta.

“Aki ezt a kommunikációt, narratívát erősíti, az pont azokkal az eszközökkel dolgozik, mint a politikusaink. Ugyanaz a gyomorforgató tempó, ami ellen küzdünk. Azok sem érdemlik ezt, akik annak a kormánynak a támogatói, amely a közbeszéd ezen formáját megteremtette és milliárdokat költ a népszerűsítésére! Kérlek, ne csináljátok, mert a nap végén nem lesztek különbek azoknál, akikről kritikát fogalmaztok meg! Ahogy anyám mondta: ‘Valakit magázva is el lehet küldeni a p*csába'”

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.