Celeb

67 évesen pózolt a Playboynak, és semmi oka a szégyenkezésre

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.23 | 14:08
  • trendindex: 2

Jane Seymour színésznő egy rendkívül jól karban tartott nagymama. Elégedett magával, az életével, és ez meg is látszik rajta, sugárzik belőle.

A régóta Amerikában élő brit színésznő, aki könyveket is ír, és ékszereivel meg kiegészítőivel a divatvilágban is megvetette már a lábát nagyinterjút adott a Playboynak, és ha már így esett, szép, ízléses fotósorozat is készült róla. Pedig Jane Seymour, aki fiatalabb éveiben kétszer is szerepelt a nyuszis magazinban, már 67 éves is elmúlt, bár tegyük gyorsan hozzá, belső kisugárzásának és a modern szépészeti iparnak köszönhetően nem néz ki annyinak, pontosabban nem egy nagymamát, hanem egy még mindig rendkívül vonzó nőt látsz benne.

Jane Seymour (@janeseymour) által megosztott bejegyzés,

Seymour az interjúban beszélt karrierjéről, a házasságairól, a gyermekeiről, a fotózásról, és mivel manapság Hollywoodban ez a legfontosabb téma, a #metoo-t sem hagyták kitárgyalatlanul: neki is megvolt a maga zaklatási ügye. Még kezdő színésznőkét próbálta őt szexre kényszeríteni egy producer, akinek sikeresen ellenállt, mire megkapta tőle, hogy ha a férfin múlik, nem kap többé szerepet. Seymour szerencséjére ez nem a férfin múlt, a kényelmetlen eset nem befolyásolta a karrierjét, kapott szerepeket rendesen, és mivel ez még a pályája elején történt, később már el tudta kerülni a hasonló szitukat.

Jane Seymour (@janeseymour) által megosztott bejegyzés,

A további friss Playboy képeket a színésznőről itt tudod megnézni. De nemsokára a moziban is láthatod, csak felöltözve. A The War With Grandpa című filmben olyan partnerei lesznek, mint Uma Thurman, Robert De Niro, Christopher Walken és Cheech Marin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló