Celeb

„Kilenc percen múlt az életem” – így élte túl a terrortámadást az Exatlon versenyzője

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.24 | 10:18

Kocsis Alexandra csak évekkel később tudott beszélni a megrázó élményről.

Forrás: TV2

Kocsis Alexandra, a Survivor és az Exatlon Hungary egykori versenyzője TikTok-csatornáján mesélt élete legmegrázóbb történéséről.

2017-ben a Survivor forgatása után Nagából Manilába utaztak, onnan indult a gépük Magyarországra. Éjfél környékén érkeztek meg a hotelükbe, a transzfer viszont hajnali háromkor jött értük, ezért maradt még néhány órája, hogy körülnézzen. A sportoló ekkor benézett az éjjel-nappali boltokba, majd pedig betért egy kaszinóba, hogy ott elüsse az időt. Mindeközben édesanyjával beszélgetett telefonon, akinek elmondta, hogy mit csinál, hol tartózkodik. Édesanyja azonnal kérte, hogy menjen vissza a hotelbe, mert nincs biztonságban. Alexandra először megpróbálta terelni a témát, de édesanyja tovább erősködött, egészen addig, amíg Alexandra megunta a kis vitát és inkább úgy döntött, eleget tesz édesanyja kérésének.

Mielőtt felálltam volna a rulettasztaltól, jött egy öt fős társaság, köztük volt egy sapkás kínai fiú, és kérdezte, hogy én most megyek-e, mert akkor pont le tudnak ülni ide az asztalhoz. Mondtam, hogy igen, pont megyek, úgyhogy jöjjenek nyugodtan. Kimentem, elköszöntem anyától, ez a sapkás fiú jött velem, annyit hallottam fél füllel, hogy elszalad mosdóba.

– mesélte a sportoló

Alexandra ezután visszament a hotelbe, majd összepakolta a cuccait.

Miután összepakoltam a cuccaimat, elindultam lefele a lifttel a tízedikről, majd kinyílt a liftajtó… mindenhol véres fejű emberek, rendőrök, mentősök rohangáltak össze-vissza. És az a sokkhatás, hogy úristen, itt is valami filmet forgatnak, vagy mi történt?

Alexandra ezután tudta meg, hogy a kaszinóban terrortámadás történt és egy fegyveres mindenkit kivégzett, aki a teremben tartózkodott. Az egyik túlélő az a fiú volt, aki kiment a mosdóba, amikor Alexandra távozott, viszont a fiú barátai is mind meghaltak a támadás során.

Kocsis Alexandrának öt évbe telt, amíg feldolgozta a traumát, hogy csupán néhány percen múlt az élete!

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 1 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #iamsurvivor #thanksgod #thanksmom ♬ eredeti hang – Alexandra Kocsis


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.