Celeb

Chris Pratt nagyot bulizott kisfiával az idei Monster Jamen

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.26 | 09:43

Űrlord és ötéves gyerkőce klassz fiús estét abszolváltak.

Chris Pratt és egyszem gyermeke, az Amerika kapitány-pólót viselő Jack alaposan kivették a részüket az idei Monster Jamből. Az ötéves szöszke fiú és 38 éves színész apukája a kaliforniai Anaheimben lévő Angels Stadiumban rúgtak ki a hámból. Az extrém autós eseményen több celeb is jelen volt utódjával, és Prattéket is lázba hozta a vad kocsizás.

Josh Duhamel négyéves kisfiát hozta el, akinek az énekesnő, Fergie az édesanyja; de a focista Hank Baskették is részt vettek a mókában két aprósággal; Nick Lacheyék pedig a legnagyobb srácot, Camdent hozták el.

Pratt házassága Anna Farisszel nyolc év után, tavaly ért véget, jelenleg közös felügyeletet gyakorolnak a kis Jack felett. Múlt hónapban posztolt egy gyerekes videót a 2017-es évet rengeteg munkával töltő színész, akit a Bosszúállók: Végtelen háború és a Jurassic World forgatásai foglaltak le.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Vidéki élet: hiányzik az otthon, a kissrác, a sziget. Azért osztom meg ezt a videót, hogy hálát adjak azokért az áldásokért, amelyek az életemben értek. Aki a világ jelen állapota miatt aggódik, az jobban teszi, ha lelassul, levegőzik egyet a szabadban, és valami nem emberkéz-alkotta környezetbe megy. Egy levél. Egy bogár. Egy felhő. Egy bárány.

A színésznő Faris is elmondta nemrég egy interjúban az E online szerint, hogy kisfiuk jó passzban van:

Jacket nagy szeretettel vesszük körül, mindig megerősítjük benne, milyen remek gyerek.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.