Celeb

Barbra Streisand istent játszva, méregdrágán klónoztatott kutyákat

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.28 | 10:12

Samantha nevű, kedvenc ölebéről két élő másolatot is készíttetett a hollywoodi legenda.

Az összetéveszthetetlen hangú és karakterű színész-énekesnő-producer feszít a Variety címlapján, aki a hétvégén esedékes, 90. Oscar gála miatt került a magazin borítójára.

A két aranyszobrocskával már büszkélkedő, többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas, 75 éves művésznő elmesélte az interjúban, hogy évtizedekig volt tanúja a Hollywoodban zajló nőellenességnek, és az ezidáig kiadatlan memoárjában szentelt is egy fejezetet a „fiúk klubjának”, élen Weinsteinnel. De értekezett a floridai mészárlásról és Trump erőszakot szentesítő hatásáról is.

Kedvesebb, ám bizarrabb téma is egyben a dédelgetett kutyusainak története. A három madagaszkári fajta szuka – Miss Violet, Miss Scarlett és Miss Fanny – közül kettő: klón. A hófehér coton de tuléarok egyikét, Fannyt örökbe fogadta, a másik két jószág viszont úgy „készült”, hogy a tavaly elvesztett, 14 éves Samantha nevű kedvence sejtjeit használták fel:

Egyelőre teljesen különböző a személyiségük. Kíváncsian várom, hogy bebarnul-e majd a szemük, és hogy olyan bölcsek lesznek-e, mint az elődjük.

A post shared by B A R B R A (@streisand_ar) on

Mindhárom kutya olyan, mintha ugyanazok volnának: Samantha kísértetei. A klónok viszont elég sokba’ fájtak az egyébként dúsgazdag Streisandnek: legalább ötvenezer dollárba (12,7 millió forint) kerülhettek, fejenként. Az alapján véli így a Spin, hogy egy ilyen eljárásokra szakosodott cég oldalán hasonló összegek szerepelnek.

Nemcsak azért irritáló ez a művelet, mert arcpirítóan drága, de abba is gondoljunk bele, mennyi befogadásra váró kisállat zsúfolódik össze a menhelyeken. Arról nem is szólva, hogy élet-halál urát, azaz Istent játszani még egy ekkora legendának sem túl ízléses dolog.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló