Celeb

Ez volt Kobe Bryant utolsó üzenete közvetlenül halála előtt

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.28 | 06:47

Még élete utolsó perceiben is másokon akart segíteni.

A Lakers menedzsere, Rob Pelinka a minap elmondta, hogy közvetlenül a szörnyű helikoptertragédia előtt váltott pár üzenetet Kobe Bryanttel, és a legendás kosaras még élete utolsó perceiben is nagylelkűségéről tett tanúbizonyságot. Rob éppen egy barátja lányának keresett baseball ügynökséget, és ebben Kobe segítségét kérte.

“Megfogtam a telefonom, és írtam Kobe-nak, hogy találkoztam a baseball edzővel előző este, és ő készségesen felajánlotta, hogy segít, amiben csak tud” – árulta el Rob – “Ez éppen 9.30 után történt. Kobe visszaírt, és kifejtette, hogy tényleg szeretne segíteni abban, hogy a kislány a megfelelő ügynökséghez kerüljön. Kobe kezeskedett érte, hiszen nagyon kedvesnek, okosnak és jó játékosnak tartotta. Fontos volt számára, hogy egy napon bajnok lehessen belőle” – idézte fel.

Mint kiderült, Kobe az üzenetet már a helikopterről küldte, és pár perccel később ő és kislánya, Gianna, már nem éltek. Rob könnyek között fejtette ki, hogy barátja a legutolsó pillanatig hősiesen viselkedett, és még élete utolsó perceit is arra használta fel, hogy másnak segíthessen.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.