Celeb

Ismert hazai jósnő jövendölt katasztrófasorozatot és pokoli kínokat

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.28 | 08:18
  • trendindex: 7

Barasits Zsuzsanna jósnő elég sötét időszakot jövendöl a magyarok, illetve az egész emberiség számára is.

A zalaegerszegi jósnő már a 2002-ben megjelent Q című könyvében írt a katasztrófákról, most pedig a Zaol.hu-nak mesélt a sötét időkről, amelyek előttünk állnak:

“A Földnek is van egy programja, egy rendszere, amibe csúnyán belenyúltunk, tönkretettük annak a rendjét. Ezért elkerülhetetlenek a katasztrófák. Ez nem csak most kezdődött, már 1996-tól fokozott jelzések vannak; akkor is voltak már rengések, vulkánkitörések, szárazság, áradások és hasonló csapások, de az ember nem kapott észhez, ezért ezek most egy felfokozottabb minőségben jelentkeznek. Akár csak a szülők, ahogy rendezik a rakoncátlan gyermekeiket: először csak ejnye-bejnye, majd komolyabb dorgálás, végül büntetés következik. A 2002-ben megjelent Q című könyvemben az előrejelzések mind le vannak írva. Az embereknek már végre észre kellene venniük, hogy saját maguk teszik tönkre a bolygón való létet”

– fejti ki.

„Ha még a sok természeti csapás ellenére sem képes az ember változni, akkor olyan természeti történések, jelenségek lesznek a következő időszakokban, amiket én nem szeretnék már megélni”

– teszi hozzá a jósnő


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.