Celeb

Justin Bieber tegnap ünnepelte 24. születésnapját, boldog-boldogtalan felköszöntötte

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.02 | 12:14

A szülinapi buli természetesen Los Angeles egyik legmenőbb helyén volt. Bieber egy menő Lamborghini sportkocsival érkezett és egyedül. Ám kisvártatva megjött Selena Gomez is, akivel újra dúl a szerelem.

Justin Bieber 24. születésnapi buliján ott volt fél Hollywood: többek között tiszteletét tette Chance the Rapper, Ellen DeGeneres, John Mayer, sőt még olyan ikonok is, mint William Shatner, akinek leghíresebb szerepe a klasszikus Star Trek tévésorozatból Kirk kapitány. De nemcsak buli volt ám, hanem a közösségi médiában is egymást érték a szülinapi köszöntések: Selena Gomez, zenésztársak, barátok és családtagok kívántak boldog születésnapot a már nem kis Justinnak. A legizgalmasabb köszöntés Bieber édesapjától jött, a képen új felesége látszik, és még valaki: a gömbölyödő pocak a popsztár rövidesen megszülető testvérét rejti.

Justin Biebernek egyébként benőhetett a feje lágya, minden ismerőse erről beszél. A tavalyi év volt a vízválasztó. Korábban mindenki aggódott az énekesért hedonista életmódja miatt, most viszont váltott, ami nemcsak abban mutatkozik meg, hogy újra összejött Selena Gomezzel, hanem azzal is, hogy rendszeresen jár templomba, az ott szerzett új barátaival mutatkozik a legtöbbet, és van egy saját lelkésze is, akivel időnként leül négyszemközt beszélgetni, és aki irányt mutat az énekes számára, remélhetőleg a jót.

x

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

John Mayer ? (@johnmayer) által megosztott bejegyzés,

WATT (@thisiswatt) által megosztott bejegyzés,

Scooter Braun (@scooterbraun) által megosztott bejegyzés,

Pattie Mallette (@pattiemallette) által megosztott bejegyzés,

Jeremy Bieber (@jeremybieber) által megosztott bejegyzés,

Jeremy Bieber (@jeremybieber) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.