Celeb

Nyilvános enyelgés miatt bukhat mindent L.L. Junior

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.03 | 13:18

L.L. Junior nem lesz jelen a saját válóperén, amihez persze joga van... de igen kellemetlen, hogy neje ezt most már azzal is meg tudja indokolni, hogy mert új barátnőjével enyeleg épp.

Junior nemrég Dominikára utazott egy hangulatos kis hakni-sorozat kedvéért, ahová új szerelme, Dárdai Blanka nem kísérte el. Azt beszélték meg, hogy várnak egymásra három hosszú hónapot, de a szerelmesek végül mégsem bírták egymás nélkül. Blanka kiutazott Juniorhoz, és feledhetetlen napokat töltöttek együtt. De vajon milyen hatással van mindez a válásra?

“Nyilvánvalóan nem a legjobb belépő, ha az alperes vagy a felperes épp egy pálmafás tengerparton ejtőzik, de természetesen, ha előre igazolta, hogy nem lesz jelen, ennek semmilyen jogi következménye nem lehet. A feleket a bíróság a bontóperben a jelenlétük nélkül is szétválaszthatja, az elsődleges szempont a gyermekelhelyezés lesz, aztán utána egy másik perben kerülhet terítékre a vagyonmegosztás. A gyermek érdeke ugyanis a legfontosabb ebben a helyzetben”

– nyilatkozta a Metropol megkeresésére a jogász.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.