Celeb

Barbra Streisand klónozta a kutyáját, most meg magyarázkodik

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.05 | 11:16

A mocsok drága eljárás a legendás színésznő számára megfizethetetlen élményt ad.

A 2018-as Oscar gálára időzített Variety-címlapsztori egyik félmondata kavart közfelháborodást. Kiderült, hogy Barbra Streisand három kutyája közül kettő klón. A hollywoodi legenda egy korábbi kedvencét „támasztotta fel” ezzel az erkölcsileg vitatható, és meglehetősen drága eljárással. Barbra saját szavaival szeretné megindokolni, miért volt számára ennyire fontos, hogy visszakapja Samantha nevű ölebét, az orvosi csoda jóvoltából.

14 évet töltöttem együtt drága Samanthámmal, akinek elvesztése nagyon feldúlt engem. Valahogyan mégis magam mellett szerettem volna tudni.

Könnyebb úgy elengednem Sammie-t, hogy tudom, hogy egy része mégis itt maradt, életben. Egy barátom előttem klónoztatta le a kutyusát, és engem lenyűgözött az az állat. Így az állatorvosunk levett DNS-t tőlünk, még a halál beállta előtt: az eb pofijából és a hasának bőréből. Ezeket a mintákat küldtük Texasba, a ViaGen Pets számára. Azt sem tudtuk, hogy működni fog-e egyáltalán a dolog.

via GIPHY

Addig is, hogy a Sammie által itt hagyott űrt betöltsem, egy menhelyes kutyust is befogadtam. Egy maltipoo volt, akinek a Sadie nevet adtam. Még az első kutyám után neveztem el, melyet a 22. szülinapomra kaptam, amikor a Funny Girlt forgattuk. Ekkor hívott fel Sammie tenyésztője, hogy volna számomra egy kiskutyája, akinek az anyukáját pont Funny Girlnek hívták. Ez sorsszerű volt számomra. Nem tudtam ellenállni a kicsi lánykutyusnak – így került hozzám Miss Fanny.

via GIPHY

Az egyenes szőrű coton de tulear is nagyon cuki, de az én Sammie-m göndör szőrű volt, ami ritkább: pont ezért kaptam a férjemtől, házassági évfordulóra. Kilógott a többi közül, furcsa volt, pont, mint amilyen én voltam. Éppen ezért klónoztattam le, a bodros szőre miatt.

Ekkor hívtak a laborból, azzal a hírrel, hogy nem csak egy kutyus, de négy is sikerült!

Egyikük sajnos meghalt, nem sokkal eztán, még mielőtt szállíthatóak lettek volna; akkor viszont rájöttem, hogy összesen öt állat is sok lesz nekem. Ugyanis én mindig, mindenhová magammal viszem a kedvencemet, és eddig egyszerre csak egy kutyám volt.

A menedzserem asszisztense átvette Sadie-t, akinél tudom, hogy jó helyen van. Az egyik klónért pedig egy másik ismerősöm 13 éves lánya jelentkezett be. Az elején nehéz dolgom volt a kutyusokkal, de szépen összerázódtunk mind. Most három Miss él nálam nagy egyetértésben: Fanny, Violet és Scarlett, akiket nagyon szeretek, ám néha ki is merítenek.

Mindegyikük külön egyéniség. A külsejüket leklónozhatod, de a lelküket nem.

Akárhányszor az arcukra nézek, Samanthát látom, és ez örömmel tölt el – közli a szívszorító sorokat a The Sydney Morning Herald.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.