Celeb

Antal Timi: „Az anyaságé a főszerep, de feltölt, ha felléphetek”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.07 | 10:20

Ugyan az énekesnő számára továbbra is családja az első, a színpad és a stúdiózás már nagyon hiányzott neki. Két év után új dallal és videoklippel tért vissza, és sok újdonsággal is készül.

Timi számára 2024 a visszatérés éve. „Óriási elánnal és izgalommal vetettük bele magunkat a munkába. Idén több dallal készülünk, mint az eddigi évek folyamán, és szeretnénk majd az új lemezünket is bemutatni. Már a következő klip vizuális világán ötletelünk, és az Antal Timi Live-val élőzenekaros koncerteket is adunk. Természetesen továbbra az anyaságé a főszerep, hétköznapokon itthon vagyok a gyerekekkel, de hétvégén egy-két fellépés feltöltődést jelent. Számomra a színpad a kikapcsolódást és a szabadságot jelenti, már érzem, hogy szükségem van rá” – árulta el az énekesnő.

Legújabb dalán két évet dolgozott. „Tíz éve vagyok a szakmában, ez idő alatt sok minden felgyülemlett bennem, és olyan gondolatokat fogalmaztam meg, amelyek az elmúlt időszakot ölelik körbe. A legújabb dalunkban ugyan van egy szerelmi szál, de a fő mondanivalója számomra a lelassulás: a rohanó világban próbáljunk megállni, lenyugodni és éljük meg a pillanatot.  Különösen a gyerekek mellett érzem, mennyire gyorsan telik az idő, korábban én is hajlamos voltam arra, hogy hiába értem el egy célt, már szaladtam is tovább a következő felé, ahelyett, hogy örültem volna a jelen történéseinek. Erre most már jobban odafigyelek” – tette hozzá az énekesnő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.