Celeb

Thaiföldön pihen Berki Mazsi

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.08 | 15:50

A sztáranyuka alaposan összezavarta rajongóit, amikor néhány héttel ezelőtt egy több száz milliós lakást nézett meg. Sokan azt hitték, ő akarja megvenni a luxusingatlant, de kiderült, hogy munkaügyben járt a lakásban.

Mazsi új kihívás elé néz, ugyanis elhatározta, hogy kitanulja az ingatlan szakmát, méghozzá az egyik legelismertebb ingatlancég tulajdonosától.

„Az életemben egyik változás hozza a másikat, most újabb mérföldkőhöz értem: ingatlanosnak tanulok”

– mondta el követőinek.

„Számítottam arra, hogy a poszt kiválthat ellenérzéseket, arra azonban nem, hogy ekkora hullámokat vet majd. Lehetne ezeket az energiákat valami jóba csatornázni? Éles szemű követőim: ezúttal kifejezetten kérlek titeket, hogy segítsetek visszajelzéseitekkel! Nézzétek meg a videónkat és legyetek ti a tanáraim, edzőim, jószándékú kritikusaim! Mi az, ami jót sikerült, mi az, ami nem? Miben kell még fejlődnöm és mi az, amire építhetek? Állom a sarat és tanulni fogok belőlük, becsszó!

– tette hozzá Berki özvegye, aki egy videót is posztolt, amelyben megmutatta, mivel foglalkozik majd pontosan.

Mazsit mentora kalauzolja körbe az irodába, majd arra is rátérnek, milyen ingatlanok vannak most a piacon, amelyeket Mazsi is értékesít majd. A lakások kimerítik a luxus fogalmát, ugyanis a legolcsóbb otthon ára is 350 millió forint, de 750 milliós ingatlanok közül is lehet válogatni. Amennyiben Berki ügyesen értékesít, egy eladás után akár 5 millió forintot is hazavihet és az sem kizárt, hogy munka közben a saját álomotthonát is megtalálja.

Lehet, hogy az ingatlanozás közben fogom megtalálni azt a helyett, ahol szeretnék élni

– tette hozzá Mazsi, aki egyébként most éppen egy luxusnyaralásról jelentkezett be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.