Celeb

„Ennyire szerencsés nem lehetek” – Hujber Feri komoly feltétellel kapott színházi munkát

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 12:20

A színész kendőzetlen őszinteséggel beszélt hazaköltözéséről és arról, hogy attól tartott, dorbézolós életvitele komoly kárt tett egészségében.

Öt év önkéntes, londoni száműzetés után Bánfalvy Ági és Horváth Csaba stúdiójában kapott munkát. Feri a SPILGERY Talk című Youtube műsorban mesélt arról, hogyan kapta meg a szerepet, amely segített neki abban, hogy visszatérjen Magyarországra és újraindítsa karrierjét.
„Életem végéig hálás leszek a Bánfalvy Ági–Horváth Csaba házaspárnak, hogy visszafogadtak. Újraindult az életem. Elmondták először is, hogy mi van ma Magyarországon, hogy mire készüljek, milyen változások történtek. Képben voltam, mert olvasok híreket, de például a linkség már nem megy, az a ‘ki, ha én nem’, a beszólogatás embereknek, vagy hogy úgy beszélsz társulati tagokkal, mint a kutyával, mert én olyan tehetséges vagyok, hogy ezt megtehetem, mert én vagyok a Hujber Feri. Nincs itt ilyen! Te itt senkit ne merj, vagy próbálj meg bármilyen módon rossz helyzetbe hozni, megalázni, elkésni” – meséli a színész, akinek szüksége volt rá, hogy keményen bánjanak vele, hiszen nem titkolja, előfordult olyan, hogy még a főpróbahéten sem tudta a szöveget. „Ha nem tudod, ittál egy kávét, ülsz föl a vonatra, és mész haza’ – mondták. Megtanultam, hol a helyem.”

A színész azt sem tagadta, hogy félt attól, a drogok olyan kárt tettek a memóriájában, hogy nem tudja majd megtanulni a szöveget. „A színész nem színész, ha nem tud szöveget tanulni. A színésznek a legbiztosabb fegyvere az elméje, a memóriája. Az a színész, aki nem tud megtanulni szöveget, az visszavonul, nincs mese. A sztrókból, szívleállásból, szívásból, húsz év alkoholizmusból úgy jöttem ki, hogy vagy végtelenül szerencsés vagyok, vagy van egy genetikám… Valaminek lennie kell, mert ennyire szerencsés nem lehetek” – tette hozzá Hujber.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló