Celeb

Rubint Réka unokahúga elhagyta az országot – Rella focista férje miatt külföldre költözött

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 16:45

Rubint Réka unokahúga ismét búcsút vett Magyarországtól, hogy Lengyelországban kezdjen új életet. Focista férje, Novothny Soma ugyanis egy lengyel csapathoz igazolt.

Rella mondhatni már hozzászokott, hogy egy idegen országban rendezkedjen be és találja meg a helyét. 2019-ben Dél-Koreába költöztek, amikor Soma a Busan Park csapatához igazolt, rá egy évre pedig a focista már Németország színeiben játszott, ahová szintén követte Rella. 2022-ben ismét lakhelyet váltottak, ugyanis Ciprusra költöztek, azt követően pedig Magyarországon telepedtek le.

Soma 2024. június 30-ig írt alá új csapatához, a Ruch Chorzówhoz, egyéves hosszabbítási opcióval. A sportoló februárban utazott el, csinos felesége pedig a napokban ment utána. Rubint Réka unokahúga aerobikedzőként és influenszerként dolgozik, miután megtartotta az utolsó edzéseit, találkozott barátaival és szeretteivel, majd összecsomagolt, hogy kövesse férjét. Egyelőre nem tudni, mikor térnek vissza újra Magyarországra, viszont Rella arról már megosztott egy képet, hogy kiskutyájukkal szerencsésen megérkeztek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló