Celeb

Ha nem hal meg a barátnője, talán még mindig pincérnő lenne Ellen DeGeneres

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.14 | 17:43

A 10 Emmy-díjjal kitüntetett műsorvezetőnek akkor vett nagy fordulatot az élete, amikor 20 évesen egy autóbalesetben elveszítette a szerelmét.

(kép: Scott Dudelson/Getty Images)

A nevét viselő The Ellen Show háziasszonya most egy másik beszélgetős műsorban elevenítette fel életének azt a fájdalmas szakaszát, amikor 20 éves korában egy autóbalesetben meghalt akkori barátnője. DeGeneres akkor még teljesen más életet élt, nem volt humorista, egy étteremben dolgozott pincérnőként. Szerelme elvesztése nem csak lelki, hanem egzisztenciális válságba is sodorta, el kellett költöznie abból a lakásból, amit közösen béreltek. Egy lepukkant alagsori szobába került, ahol a földön aludt egy matracon, amiről hamar kiderült, hogy bolhák laknak benne. Ekkor döntötte el, hogy valamit kezdenie kell az életével.

Itt írta meg az első stand-up műsorát, ami végül beindította a humorista karrierjét: a szám, amiben azzal a gondolattal játszik el, milyen jó lenne felhívni Istent telefonon, hatalmas siker lett a Johnny Carlson Showban, és teljesen megváltoztatta az életét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló