Celeb

Köllő Babett: „A családom nagyon megértő velem”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 12:40

A színésznő élvezi, hogy több dolgot csinálhat egyszerre: televízióban szerepel, szinkronszínészetet tanít és színdarabban is játszik. Ugyan szereti a pörgést, tudatosan figyel arra, hogy családjával is minőségi időt töltsön.

Babett nemrégiben Thaiföldön kapcsolódott ki lányával és férjével. Kihasználták, hogy mindhármuknak felszabadult egy kis ideje.

„Millának síszünete volt az iskolában és a férjemmel mi is szabaddá tudtuk tenni magunkat, ezért kapva kaptunk az alkalmon, hogy elutazzunk egy kicsit hármasban. Anyukám mondta, hogy menjünk hozzá Los Angelesbe, de ott őrületes szélvihar volt, így inkább olyan hely mellett döntöttünk, ahol még este is harminckét fok van és a pihenésre tudtunk koncentrálni. Sikerült feltöltődnünk, jókat ettünk és szuper volt, hogy egymásra tudtunk figyelni. Amilyen pihentető volt az ottlét, itthon már várt a munka. Ahogy leszálltunk a repülőről, rohantam próbálni” – meséli a színésznő, akinél már bevett szokás, hogy nyáron egy hónapot szabaddá tesznek férjével és lányával, és ilyenkor csak egymásra figyelnek.

„Már évek óta úgy csináljuk, hogy az augusztust teljes egészében kiveszem. A családom mindent elnéz nekem, beleértve azt is, hogy év közben nem tudjuk megünnepelni a születésnapokat és az évfordulókat, amelyeket ilyenkor pótolunk be. Egy színész akkor is dolgozik, amikor más nem: szerencsére ebben nagyon megértőek velem és ez a kompromisszumos megoldás jól működik. Nagyon élvezem a jelenlegi feladataimat, jó érzés, amikor az ember boldogan megy a munkahelyére. Bízom benne, hogy majd a lányom is megtalálja azt, ami boldoggá teszi. Milla még nem tudja, mivel szeretne majd foglalkozni, csak annyit bizonyos, hogy állatokkal. Néha hihetetlen számomra, hogy már tizenhárom éves. Iszonyú jó gyerek, mindig megbeszélünk mindent, mindenről kikéri a véleményem, ugyanakkor azt is fontosnak tartom, hogy érezze, az ő véleménye is számít.”

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló