Celeb

„Nincs bennem félelem” – Kulcsár Edina várandósságáról vallott

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 10:20

Az egykori szépségkirálynő és férje ugyan még csak egy éve keltek egybe, máris a második közös gyermeküket várják. Edina őszintén mesélt arról, miért nem haladnak lassabban.

A családba Amara után egy kisfiú érkezik.

„Izgalmas évet tudhatunk magunk mögött, tele volt történésekkel. Mindketten meg vagyunk győződve arról, hogy életünk szerelmével vagyunk, emiatt sok minden magától értetődő. Amikor pár hónapja voltunk kapcsolatban, úgy éreztük, mintha tíz éve lennénk együtt, olyan tartalmasan éltük meg a hétköznapokat, és annyira egy hullámhosszon vagyunk. Olyan, mintha mindig is együtt lettünk volna. Márk mögött volt egy szép karrier, de az anyagiakat tekintve sok mindent együtt értünk el, amire büszkék vagyunk, ráadásul várandós vagyok a második közös gyermekünkkel, ami hatalmas dolog számunkra. Mondhatni, Márk szinte mindenét otthagyta az előző kapcsolatából a gyerekek miatt, ezért sok mindent meg kellett terveznünk. Szerencsére sikerült nagyon gyorsan elérni a kitűzött céljainkat. Áprilisban lesz egy éve, hogy családi házba költöztünk. Sokkal idillibb környezet, főleg a gyerekek számára. Azóta sok mindent a nyakunkba vettünk” – árulta el Edina a Hot magazinnak.

A kisfiú hatodik gyerekként érkezik a családba.

„Sokan kérdezték, hogy mertem bevállalni egy újabb gyereket. Nincs bennem félelem. Az első két terhességem között rettegtem, hogyan fogom menedzselni az életemet, de akkoriban más élethelyzetben voltam. Most egy napom 90 %-ában a gyerekkel vagyok. Megváltoztattam az életemet, emiatt pedig úgy érzem, abszolút belefér még egy baba, úgyhogy inkább izgatottsággal várom, hogy milyen lesz – mesélte. „Úgy érzem, eddig ez a legjobb terhességem. A kisfiunk születésével a legnagyobb egyensúlyban leszünk. Egyik nap ültem az asztalunknál, ami pont nyolcszemélyes, és eszembe jutott, hogy lesz majd egy fiús és lányos sor, hiszen mindkettőnk korábbi kapcsolatából van egy-egy fiú- és lánygyermekünk. Örülünk, hogy Amara tesót kap, hiszen lesz olyan baba, aki végig vele van, és nem kell elmagyarázni neki, miért mennek el néha a testvérei” – tette hozzá Edina.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.