Celeb

Szikora Róbert: „Fontosnak tartom, hogy tartsam a lépést”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 20:05

A csikidám királya a mai napig szívesen néz szembe új kihívásokkal, és figyel arra, hogy lendületben maradjon. Elmesélte mi az, amin sosem változtatna, és azt is elárulta, hogyan őrzi meg fiatalos energiáját.

Június elsején 29 év után újra összeáll a legendás rock and roll együttes.
„Idén az egyik legfontosabb esemény a júniusi Hungária koncert, amire már nagyon készülünk. Már a dobokat is elővettem, hogy felélesszem a tudásomat. A tagokkal gyakran összeülünk, álmodozunk és kitaláljuk a részleteket. Lesz egy kis színház, show-elemek, és természetesen a gidák sem hiányoznak majd. Emellett egy musicalt is írok, az Ég tartja a Földet című darab második részét. Ez a projekt a szívügyem és egyben kihívást is okoz, hiszen ide nem popslágert kell írni, ami a kisujjamban van, hanem ez teljesen más műfaj. Többek között emiatt is vállaltam el, hiszen jó érzés a komfortzónámon kívül tevékenykedni. Abban hiszek, hogy minden nap meg kell újulni és minden nap dönteni is kell, erről szól az élet. Egy valami van, amiben nem szabad változni, az pedig a csikidám, ami számomra a fő csapásirány. Ez az, amiért az emberek megszerettek, ezt képviselem, és a koncertjeimre is azért jönnek, hogy ezt hallják. Ha megpróbálnék ebben megújulni, elveszne a fókusz, viszont én nagyon szeretek az a csintalan kölyök lenni, akit a közönség megismert” – meséli a zenész.

Az R-GO frontembere figyel arra, hogy formában maradjon.
„Rengeteg a feladat, ezért fontosnak tartom, hogy tartsam a lépést. Nincs benne nagy trükk, az embernek kell, hogy legyen egy bioritmusa, ami nekem már tinédzser koromban kialakult. Hangszerek vesznek körbe, és a szerető feleségem: vele reggelizem, ebédelek és vacsorázom, fizikailag pedig a tenisszel tartom karban magam, de a forrás a Jóisten. Minden nap szentmisére járok, ami kiemel a profán világból, igazi felüdülés a léleknek.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.