Celeb

Penelope Cruz is kiáll Johnny Depp mellett az Amber Heard ügyben

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.15 | 14:18

A fél világ elhitte, hogy Johnny Depp bántalmazta feleségét Amber Heard-ot, de szerencsére még időben kiderült, hogy nem teljesen így történt a dolog.

A családon belüli erőszak valóban jelen volt a kapcsolatukban, azonban nem Depp volt az erőszakos fél, hanem Amber. Elsőre nehéz elhinni erről a törékeny, gyönyörű nőről, de egy hangfelvétel a bizonyíték, hogy tényleg bántalmazta férjét.
Johnny mellett több ismert ember is kiállt, akik beleláttak Amberrel való kapcsolatába. A színész egykori menyasszonya  Winona Ryder és exfelesége Vanessa Paradis is mellette tanúskodott. Állították, Depp soha nem lenne képes kezet emelni senkire.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés,

Ezt most Penelope Cruz is megerősítette, aki több filmben is együtt szerepelt a színésszel. Penelope elmondása szerint nagyon sokat köszönhet Deppnek és ő a legcsodálatosabb ember, aki ismer.

˝Mindig lenyűgözött a kedvessége, humora, tehetsége. Rengeteg szituációban láttam már élete során, de mindig, mindenkivel kedves maradt. Az első terhességem alatt hat hónapot vele forgattam, és soha nem fogom tudni eléggé megköszönni neki azt a rengeteg támogatást, odafigyelést, amit tőle kaptam. Nagyon szeretjük őt, és hálásak vagyunk, hogy egy olyan csodálatos ember, mint ő, az életünk része!˝ – mondta Penelope


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló