Celeb

Détár Enikő: „Gyakran túlvállalom magam”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.20 | 20:49

A színésznő közel negyven éve van a pályán, ám azt mondja, van még mit tanulnia. Sajátos szövegtanulási módszereiről mesélt és arról, melyik darab áll a legközelebb a szívéhez.

Párjára, Péterre mindenben számíthat, még a darabokra való felkészülésben is.

Minden előadásra másképp készülök. Gyakran előfordul, hogy a kedvesemmel tanulok az autóban, de az is megesik, hogy tornázom vagy főzök miközben memorizálom a szöveget. Nem vagyok az a típus, aki nyugodtan ül a fenekén, hanem mindig csinálok valamit. A szerepek tekintetében nem vagyok taktikus, előfordul, hogy valamire rögtön igent mondok, míg máskor meg kell győzni, de olyan is van, amikor megküzdök érte

– meséli a színésznő. „Hiába a sok év tapasztalat, van még mit tanulnom, például az időbeosztás terén. Szeretnék sokkal tudatosabb lenni, ugyanis gyakran túlvállalom magam és a pihenés látja kárát. Főiskolás korom óta ilyen vagyok, ezért nehéz változtatnom, de törekszem rá, hogy jobban odafigyeljek arra, milyen feladatokra mondok igent. Ugyanakkor megvan a jó oldala is, hiszen így mindig lendületben maradok és több kihívás is ér. De ahogy minden másban, itt is próbálom megtalálni az arany középutat.”

Több színházban és számos darabban játszik, mégis a legközelebb a szívéhez a Tallós Rita által rendezett Hőhullám című előadás áll, amelyben Fésűs Nelly-vel és Ladinek Judittal játszanak együtt. Bár a Dívákkal húsz éves barátság köti őket össze, ebben a színházi darabban debütáltak először együtt. „Izgalmas trió vagyunk, három különböző nő, akik szeretik egymást és jól tudnak együttműködni. Barátság és szövetség van köztünk, együtt járunk nyaralni és a szilvesztert is együtt ünnepeltük. Együtt sírunk, együtt nevetünk, mindent megosztunk egymással” – tette hozzá Enikő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.