Celeb

Lady GaGa felajánlott egy meztelen öltáncot Charlie Sheennek

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.22 | 14:02

Az énekesnő egy erősen korhatáros videoklipet akart készíteni, amiben pucéron vonaglott volna a színészen. Aztán az egészből nem lett semmi.

(kép: Frederick M. Brown/Ronald Martinez/Getty Images)
(kép: Frederick M. Brown/Ronald Martinez/Getty Images)

A színész nemrég egy ausztrál rádiónak adott interjút, ott mesélte el a sztorit, hogy pár éve megkeresték egy X-rated videoklip ötletével. Állítólag Lady GaGa ragaszkodott hozzá, hogy ő legyen a férfi főszereplő, később pedig személyesen is felhívta Sheent, aki természetesen igent mondott. Ráadásul szerepet kapott volna Britney Spears és Lindsey Lohan is, ők is táncosnők lettek volna egy striptease bárban, a fő attrakció viszont az lett volna, hogy Lady GaGa meztelenül meglovagolja Charlie Sheent.

Az énekesnő külön felhívta a színész figyelmét, hogy egy teljesen pucér jelentről lenne szó. „Fel vagy erre készülve?” – kérdezte állítólag Lady GaGa Sheen rádióinterjújának tanúsága szerint, mire a színész csak ennyit válaszolt:

Felkészülve születtem!!!

A klipből persze nem lett semmi, arról pedig nem esett szó, hogy ennek van-e bármi köze ahhoz, hogy Sheenről időközben kiderült, hogy HIV-pozitív.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló