Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Ez erős lesz, Michael Jackson lánya és Cara Delevingne csak összejött?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.24 | 14:41

A két lány már túl van a barátságon.

Paris Jackson és Cara Delevingne szemmel láthatóan túl van a barátságon: ezen a héten nyilvánosan smároltak egy West Hollywoodi étteremnél.

Egy négyes találkozón vettek részt Macaulay Culkin és barátnője, Brenda Song társaságában; azon az estén váltott a két nő szenvedélyes csókot.

A Reszkessetek betörők! sztárja jó barátságban van Michael Jackson lányával, ráadásul Culkin lett a Popkirály lányának keresztapja is. Paris és a brit topmodell-színésznő a 2017-es MTV Mozi és TV díjátadóján botlott egymásba, ahol szoros barátságot kötöttek, ami azóta szintet is lépett. A duplarandi egy argentin steakházban esett meg, ahol mind a négyen vidámak voltak, és Cara még táncolni is hívta Parist. Mikor pördültek egyet, akkor csattant el az ominózus csók.

Cara Paris takarásába ült, míg kint dohányoztak, az asztalukra várva. Majd átölelték egymást és pár percig lassan táncoltak.

számol be egy szemtanú.

A post shared by annie (@theydontcareboutme) on

A közösségi médiában már tettek közzé olyan képet, hogy ágyban, epret majszolva nézik a 2015-ös, Carol című filmet, melyben Cate Blanchett összejön Rooney Marával. A karácsonyi szünetet pedig együtt töltötték, európai utazással.

A post shared by Popticular.com (@popticular) on

Delevingne már korábban utalt rá, hogy biszexuális – keveredett már viszonyba a dalszerző-énekesnő St. Vincenttel is. Eközben a Jackson-utódról azt lehetett tudni, hogy tavalyig intenzíven randizott egy Michael Snoddy nevű férfivel – említi meg a Mercury News.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló