Celeb

Tekashi 6ix9ine: Ha nem engednek ki a börtönből, a koronavírus fog elpusztítani!

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.24 | 11:48

Tekashi 6ix9inek már csak néhány hónap van hátra a 24 hónapos büntetéséből, és a rapper súlyos asztmával küzd, ami miatt számára a koronavírus akár halálos is lehet.

Tekashi 6ix9ine ügyvédje levelet írt a bíróságnak, amelyben egészségügyi okokra hivatkozva kéri, hogy engedjék ki védencét, hiszen a börtönökben vészjósló gyorsasággal terjedő koronavírus rá nézve akár halálos is lehet. Aggodalma jogos, hiszen a New York-i börtönökben már dúl a járvány, Harvey Weinstein is egyike a fertőzötteknek.

Az ügyvéd szerint Tekashi 6ix9ine mostanában nehezen veszi a levegőt pár napja, de a börtönben nem engedik, hogy orvos lássa, amiért kártérítést is követel. A rapper egyébként nem is titkolja, hogy retteg a betegségtől, és a zsúfolt intézmény helyett szeretne már biztonságos házi karanténban lenni, mindenkitől távol.

Az Egyesült Államokban jelenleg közel 50 ezer koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, és a halottak száma megközelítette az ezer főt. Donald Trump kijelentette, hogy New York után a vírusfertőzés által leginkább sújtott szövetségi államok közé tartozik immáron Kalifornia és Washington mellett Iowa, Michigan, New Jersey, Florida és Louisiana is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🆓 6️⃣9️⃣ @6ix9ine 🌈🦄 – – #6ix9ine #tekashi69 #freedanny #tekashi6ix9ine #scumgang #6ix9ineny #free6ix9ine

TEKA$HI⁶⁹ (@6ix9ine.ny) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.