Celeb

Mindenki ledöbbent: L.L. Juniorék babát várnak!

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.25 | 15:18

A tavaly augusztusban élete legnagyobb tragédiáját átélő L.L. Junior és új párja, Körtvélyessy Kinga szülői örömök elé néz.

Miután hároméves kisfia tavaly nyáron elhunyt, Junior jó ideig úgy érezte, képtelen volna újabb gyereket vállalni. Végül azonban meghozták a döntést: jöhet a kis utód.

“Táncoló tappancsok ❤️❤️❤️ Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó . Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket ! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk… Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét…”

– írja az Instagramon a friss ultrahang-fotó mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Táncoló tappancsok ❤️❤️❤️ Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó . Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket ! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk… Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét ❤️ ❤️❤️ “Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről” Jelenések 21:3-4 “És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől” Róma 8:38-39 – A kép felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után –

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló