Celeb

Aaron Carter barátnőjét párkapcsolati erőszak miatt tartóztatták le

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.31 | 15:18

Míg az elmúlt időszakban a Backstreet Boys-os Nick Carter öcsikájét drogproblémái, skizofréniája és erőszakos viselkedése miatt tartotta szemmel a világ, most a barátnője az, aki állítólag agresszív - a tettlegességig.

Olyan durván összekapott Aaron Carter a partnerével, hogy ki kellett rájuk hívni a rendőrséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A bachelor’s life is no life for a single man. #Single

SINGLE (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés,

A rendőrséget vasárnap este 11-kor riasztották Aaron Carter és Melanie Martin otthonába azzal, hogy óriási a hangzavar, és a szomszédok számára is nyilvánvaló, hogy verekedés zajlik. A pár, akik négy hónapja vannak együtt, egymáshoz estek a karanténban, és a kiérkező Los Angeles-i rendőrök egyértelműen megállapították, hogy a férfi testén friss dulakodás nyomai látszanak. Melanie Martin a jelek szerint többször is megütötte az énekest, aki egyszer a falnak is esett: vélhetően drog és alkohol befolyása alatt állt, de ennek vizsgálata még folyik.

Aaron Carter azt állítja, a párja ütött előbb, ő csak védekezni próbált, Martin azonban szintén tagadja, hogy ő lett volna az agresszor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just a message

SINGLE (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés,

A párosnak nem ez volt az első balhéja, Aaron tavaly távoltartási végzést kapott ikertesójától, Angeltől és egykori Backstreet Boys-os bátyjától, Nicktől, miután közölte, hogy ki fogja nyírni várandós feleségét. Nem mellesleg azóta egy hatalmas arctetkót is visel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló