Sorozatok

Egy videón áááá-zik az HBO össze sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.08 | 10:28

Mindegyik azt mondja: áááá!

Nem vitás, az HBO még mindig az egyik legerősebb a televíziós sorozatok piacán. Nyilván könnyű úgy, ha ott van a tuti nézettségi rekordokat döntögető Trónok harca, vagy a

Jurassic Park robotokkal

vagyis a Westworld. A Szilícium-völgy vagy Az alelnök még mindig a legviccesebb szériák közé tartozik, a Félig üres sitcom a kilencedik évaddal tér vissza, a Megborulva és a Bizonytalan a legerősebb újoncoknak bizonyultak, a Nagypályásoknak meg ott van Dwayne Johnson, aka a Szikla. Aztán ugyan csúcsminőségük ellenére a közönség nem értékeli túl magasan, a kritikusok mégis imádják a Csajokat meg A hátrahagyottakat. Lehet, hogy nem akkora kultszériák évadai ezek, mint amikor a Maffiózók, a Drót, a Sírhant művek, a Deadwood és a Szex és New York futott egyszerre, de azért ez is vastagon lesz szedve majd a csatorna történetében.

Na, most összehozták az HBO jelenlegi sztárjait, hogy újraforgassák velük a csatorna ikonikus főcímét, amit a kábeltulajdonosok millió alkalommal halhattak. A legjobb az egészben, hogy nem magukat, hanem a sorozatbéli karakterüket játsszák. Oké, Jaime Lannistert és Daenerys “Sárkányok Anyja” Targaryent könnyű kiszúrni, de ti hány arcot ismertek fel kapásból?

Ez pedig itt az eredeti főcím 1983-as változata.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló