Celeb

Justin Bieber kiégett, nejével új lakásba költöztek, hogy jobban érezze magát, a neje viszont pezseg

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.08 | 10:19

Jelenetek egy Beverly Hillsi celebházasságból.

Justin Bieberék tavaly házasodtak össze, és Hailey Baldwin be is cuccolt az énekes akkori kuckójába. Az ifjú ara nem fukarkodik, mióta bekötötték a fejét – gyakran oszt meg vérforraló fotókat magáról.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

A 22 éves szépség most például egy szál csipketopban villantott Instagramon, április 6-án. Mintha egy menyasszonyi ruhát vagdostak volna szexire, úgy nézett ki a rafinált felsőben Bieberné. A Levi’snek is modellkedő asszonyka egy csajos estére csípte ki így magát, melyet Kendall, Kylie és Kris Jenner szervezett, a malibui Nobu-ba.

Merészet húzott, ugyanis kvázi smink nélkül ült be az autójába. Haját egyszerű lófarokba fogta, és a szettjét csak egy hatalmas arany karikafülbevalóval dobta fel. A kimenőt az után kapta, miután felröppent, hogy új házba költöztek, az

egészségük és a békességük érdekében. Justin kezelést kap, és ezerrel dolgozik azon, hogy jobban legyen. Hogy megosztotta a rajongóival a gondjait, az máris sokat segített a gyógyulásban.

árulta el egy forrás.

 

View this post on Instagram

 

my favorite pair of sunnies @boloneyewear ? #boloneyewear #mystylemybolon

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Április 3-án tett közzé egy szelfit a popsztár az Instagram storyján, miszerint egy terápia közepén van éppen. Amíg önmagán dolgozik, addig egyáltalán nem fog lemezt kiadni. Turnéról egyáltalán ne is álmodozzon senki, míg ezek a mélyre ható problémák nem rendeződnek.

Olyan cool, ha végre egészséges az elméd és minden érzésed.

írta a fotó alá.

 

Sokan rám írnak, hogy készítsek már albumot. A tinikoromat végig koncerteztem, és a 20-as éveim elejét is. Látszott is rajtam legutóbb, hogy már nem szívesen léptem fel. Sem ti, sem én nem ezt érdemeljük! Fizettetek azért, hogy egy energikus, vidám koncertet halljatok, amit a végefelé már nem tudtam leszállítani nektek.

 

View this post on Instagram

 

The Biebers

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Most egy újrakezdés tanúi vagyunk: egy 8,5 millió dollárt érő, Beverly Hillsben található házba költözött a pár, melyben öt hálószoba és hét(!) fürdőszoba van. Ez az első közös fészek, melyet nagy elánnal csinosítgatnak, és esténként összebújva nézik a Netflixet. Októberben még egy spanyol stílusú, modern lakást béreltek Toluca Lake-ben, havi százezer dollárért, teszi hozzá a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló