Celeb

Kylie Jenner békülget csalfa barátnőjével

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.09 | 11:18

De meddig hagyja ezt a felszarvazott Khloe?

Új alapokra helyezi a kapcsolatát a legjobb barátnőjével Kylie Jenner. A világ legfiatalabb milliárdosa jó üzletasszony: az értékeit nem hagyja pocsékba menni. Khloe Kardashianék legújabb megcsalási botrányában lett érintett Jordyn Woods, aki túl régóta áll közel Jennerhez, ezért érdemes újraterveznie a viszonyukat.

Nem egyszerű a helyzet Kylie számára.

véli egy bennfentes.

 

View this post on Instagram

 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mikor kiderült, hogy Jordyn pont Tristan Thompsonnal szűrte össze a levet, akkor Jenner látni se akarta a lányt. De a 21 éves modellek barátságát mégsem írnánk le végleg. Igaz, személyesen nem találkoznak azóta, mióta Kylie féltestvérét a gyermekük apja pont Woodsszal csalhatta meg – de szöveges üzeneteket azért váltanak.

Már elköltözött Kylie-éktól Jordyn, ám még holmijai maradtak nála. Szóba is állnak egymással. Nem egyszerű a helyzet Kylie számára, és emiatt senki sem nyomasztja. A klán tudja, hogy muszáj kommunikálnia Jordynnal. Megengedik a kishúguknak, hogy saját maga vonja le az eset tanulságait.

Azért is bizarr az egész, mert a lányok egymást

feleségüknek szólították

miközben Kylie párja és kislányuk, Stormi is a házban él. Woods március 8-án egy puhatolózó lájkot nyomott a Kylie Cosmetics alapítójának vörös latexgatyás fotójára – ám később unlike-olta is a képet.

 

View this post on Instagram

 

this little girl motivates me every day to become the best woman i can be. #InternationalWomensDay

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jennernek nem lehet könnyű megemésztenie, hogy kígyót melengetett a keblén, mikor kipattant a szőke nővérét érintő újabb botrány.

Összedőlt benne egy világ. Nagyon kikészült, hiszen Jordynra a bizalmasaként tekintett.

A középiskola óta nagy volt a barátság, olyan szinten, hogy Woods be is költözött Jenner házába. Stormira is rendszeresen vigyázott, és nyaralni is elkísérte őket.

Kylie nem érti ezt az egészet. Tele van kérdésekkel Jordyn felé. Nem lehet tudni, mikorra dolgozza fel a történteket.

Jordyn március 1-jén, Jada Pinkett Smith Facebook Watch-on látható műsorában adta elő a saját verzióját.

via GIPHY

A Red Table Talkban az hangzott el, hogy a kosaras házánál, egy afterparty után távozóban csókolta meg őt a házigazda.

Semmi romantika, vagy szenvedély – egyszerűen csak búcsúzáskor lesmárolt. Szájon kapott le, de még csak nem is nyelves csók volt.

Woods elismerte, hogy hibázott, de azt nem vette a nyakába, hogy miatta ment volna szét az amúgy is nyűglődő Khloe és Tristan.

Nem tenném tönkre más családi idilljét. Főleg olyanét nem, akit szeretek. És akinek már láttam a gyönyörű kislányát is! Eszem ágában sincs lenyúlni mások pasiját!

hangzott el az interjúban, ami persze Khloe-nak nem volt ínyére. Továbbra is hazugnak tartja a lányt, aki először inkább őt hívta volna fel magánban, hogy elnézést kérjen a megesett dologért, ami miatt szerinte végleg szétesett a családja, fejti ki a People.

 

View this post on Instagram

 

If you’re reading this.. it means God has given you another day to wake up and be grateful & better than you were yesterday?

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló