Celeb

Szinte mindenét elvesztette Varga Irén

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.12 | 18:18

Varga Irén internetes celebritás most majdnem mindenét elveszítette, a Mahiana Rosszallo néven futó YouTube-csatornáról ugyanis szőrén-szálán eltűnt szinte minden tartalom. Ma már csak az a három klip maradt fent, melyek Irénke saját dalaihoz készültek.

Ripost szerint a YouTube-csatornát és Irén hivatalos Facebook-oldalát nem a nő, hanem a menedzserei kezelték, akik minden tartalmat letöröltek a platformokról.

Nem nehéz kitalálni, hogy nézeteltérés állhat a háttérben, hiszen Irénnek és férjének, aki egyben a hivatalos gyámja is, nincs hozzáférése az oldalhoz, ahogyan a Facebookon üzemelő két oldalhoz sem. Vagyis bizonyosan nem ők törölték az egyébként sokmilliós nézettséget generáló főzős, sminkelős és utazós videókat

– írja a lap.

Az internetes celeb munkája így kárba veszett, hiszen milliós össznézettségű videókat szedtek le az oldaláról. Irén egyelőre csak a hivatalos TikTok-csatornáján keresztül tud kommunikálni a rajongókkal, úgy tűnik azt ő maga kezeli.

Irén közösségi oldalán nemrég közzétett videóban a férje, Laci is feltűnt. A férfi tisztázta a helyzetet, ugyanis elhitették vele, hogy egy transznemű influencer fotókat küldözget neki. Az ügy mögött valószínűleg a menedzser állhat, ez robbanthatta ki a vitát kettőjük között.

@mahianaroszalloferjem uzenete menedzsere nek♬ original sound – máhiáná roszállo

Irén férje külön is üzent felesége menedzserének:

@mahianaroszallo @NORYNA 🦄 parom elnezest ker tolled at vertek #mahianaroszallo #vargairen #irenke #enekesno #vargairenszelina ♬ original sound – máhiáná roszállo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Elhunyt Sandra Day O’Connor
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 02.