Celeb

Elolvadunk, A-Rod az asszisztensével sokszor elpróbálta a tökéletes lánykérést!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 16:11

Az igazi latin lover a Bahamákra időzítette a nagy kérdést.

Alex Rodriguez a múlt hónapban vitte a trópusokra kedvesét, hogy ott kérje meg a kezét. Jennifer Lopez természetesen igent mondott, ám ebben az is közre játszhatott, hogy A-Rod jópárszor elpróbálta előre a romantikus jelenetet.

 

View this post on Instagram

 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Az egykori baseball-játékos tudja, hogy a gyakorlás fontos dolog, így tett az élete fordulópontját jelentő lánykérés előtt is – és ebben az asszisztense játszott a kezére. Jimmy Fallon műsorában vallotta ki a 43 éves ex-New York Yankees-híresség, hogy már jó ideje fontolgatta a lépést.

 

View this post on Instagram

 

I love you ❤️ #familia

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Hat hónapja tudtam, hogy majd a Bahamákon fogom megkérni a kezét. Már a gyűrű is megvolt, de a tervezett esemény előtt három nappal még gyakorolnom kellett a féltérdre ereszkedést. A naplemente tűnt ideális időpontnak.

gyónta a sportos vőlegény. A műsorvezető kíváncsi volt arra is, hogy egyedül végezte-e a férfi a tornamutatványnak is beillő mozdulatot a parton.

Erre A-Rod azt válaszolta, hogy a személyi asszisztense állt a rendelkezésére a titkos projekt során, ami el is nyúlt egy kissé.

Az első este 18:27-kor ment le a nap, majd másnap már 18:29-kor, aztán pedig esett az eső. Végül gondoltam, hogy ha fél nyolckor kint leszünk, az épp megfelelő lesz a nagy napra.

 

View this post on Instagram

 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nyílt titok, hogy a 49 éves énekes-színésznő vette a lapot, ugyanis azonnal igent mondott, és azóta is úsznak a boldogságban – teszi hozzá a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.