Celeb

5 őrült dolog, amit a színészek megtettek egy szerep kedvéért

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.19 | 11:18

Színésznek lenni nem egyszerű és a legelhivatottabbak bizony mindent megtesznek azért, hogy tökéletesen megformáljanak egy-egy karaktert!

Ashton Kutcher Steve Jobs-t alakította a Jobs című filmben. Steve Jobsról köztudott volt, hogy gyakorlatilag csak gyümölcsöket evett. Ashton Kutcher is ezt tette, hogy azonosulni tudjon vele, viszont a szervezete annyira nem bírta, hogy a forgatás ideje alatt kétszer szállították kórházba hasnyálmirigy gyulladás miatt.

Amikor Leonardi DiCaprio a Visszatérő című filmet forgatta annyira szeretett volna tökéletes alakítást nyújtani (sikerült is), hogy még a forgatás után sem ment be, kint aludt a hidegben az állatok között. Így több alkalommal is kihűlés közeli állapotba került.

A Számkivetett forgatásán Tom Hanks olyannyira bele akarta élni magát a szerepébe, hogy egyáltalán nem fürdött. Ez sajnos nem bizonyult jó ötletnek, mert a lábán lévő zúzódás csúnyán elfertőződött és három napra kórházba került.

A legsötétebb óra című filmben Gary Oldman Winston Churchillt alakította és nikotinmérgezést kapott, mert folyamatosan szivarozott. 20 ezer dollár értékű szivart füstölt el.

Jamie Dorman sorozatgyilkost alakított a Hajsza című filmben. Hogy azonosulni tudjon a szereppel, a való életben is hetekig követett nőket a londoni metróban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.