Celeb

Nem semmi, miket követett el élete eddigi 40 éve során Kourtney Kardashian!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.23 | 13:18

A 40-be forduló nagylány igencsak anyaszomorító volt, de például betört az egyik exéhez is.

Április 18-án töltötte be a 40. évét Kourtney Kardashian, akinek már napok óta folyik az ünneplése. Az elsőszülött nem volt éppen mintagyerek – ez azokból a sztorikból válik egyértelművé, amiket a drága családja kipakolt a háromgyerekes szingli anyáról.

 

View this post on Instagram

 

Who’s thirsty? @baccarat

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kim és Kourtney Kardashian, illetve Kendall és Kylie Jenner mellett a menedzser-mama is felidézett pár emlékezetes történetet. Kris Jenner az, aki arra is tisztán emlékszik, hogy kétévesen mit adott elő nagylánya.

Elaludt az iskolabuszon, és a sofőr nem látta meg az ülésen, annyira picike volt még. Mindenki más leszállt, a vezető pedig, mint aki jól végezte dolgát, lezárta a járművet, és elment reggelizni. Ez például egy elég sokkoló élmény volt.

Kendall kislány korából arra emlékszik vissza, amikor őrá és kishúgukra vigyázott a legidősebb nővérük.

Felvett a fehér BMW-jével, és igencsak rálépett a gázra, hogy magához vigyen minket. Ott lakott a pasija is, és főleg gyorskaját kaptunk tőlük. Engedte azt is, hogy egész nap videójátékozzunk.

 

View this post on Instagram

 

my second birthday ? big bird has come a long way

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kylie arra emlékszik vissza, amikor Kourt egyszer Disneylandbe vitte őket:

Hétéves lehettem, és iszonyatosan összevesztünk. Csingiling pizsamát akartam kapni, és képes volt nem megvenni nekem.

Kim, aki a legidősebb húg, sokat bánkódott is a nagytesó miatt.

Rossz emlékeim vannak, mert nagyon gonoszul bánt velem. Mindig megtalálta a módját, hogy kicikizzen, vagy hogy nevetségessé tegyen. Egyszer például Palm Springsben voltunk, ahol a nagyszüleink általában a nyarat töltötték. Volt egy kis golf-kocsijuk, amiért én könyörögtem, hadd ülhessek rá. Kourtney ellenem hangolta a barátait, és az enyémeket is, így sosem kaphattam meg. Utánuk kellett mindig rollereznem, de még ez sem volt neki elég. Sok gyümölcsfa közt vezetett az út, így rendszeresen meg is dobált: narancsot és grapefruitot hajított felém. Mindenki rajtam röhögött, hátha leesek.

Mikor nagyobb lett, sem szelidült meg: egyszer egy miami hotel előcsarnokába pisilt részegen, mert nem győzte kivárni a vécét.

Neki köszönhetem, hogy nem tudott elcsábítani az alkohol vagy a drog.

– élcelődött a szépségmogul.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday sweet @kourtneykardash!!! I am completely obsessed with each and everyone of my siblings. Still blows my mind how blessed we are to call each other sisters. You and I have an incredible rare bond that no matter what, it can never be broken. You’re my best friend, one of the rare few I can count on most in my life. I’m so thankful for that. I know that so many people go through life without their sister as their best friend, or without a sister in general and I don’t know how they do it. Honestly, without you my life would be boring and not as full. Today and every day, I pray that your soul is awakened and from your core, you’re happy! You deserve only magical things for the rest of your life! In all of the lifetimes before and in all of the lifetimes after, I will love you! To the happiest of birthdays my sweet sister!! Jane or Suzanne (I forget who’s who) I love you!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe-nak nehezére esett a nővérük viselt dolgai közül előidézni valami meredeket.

Egy halom szuper közös emlékem van vele. Valami olyan őrültségén töprengek, amit talán ő sem szégyellne megosztani. Mondjuk mikor egyik exének házába tört be, hogy összekarmolja a párocska arcát..? Azt bírom a legjobban benne, hogy amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Humorral, és teljes erőbedobással.

 

View this post on Instagram

 

I take care of my body with clean body products. @poosh approved products up on poosh.com

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A Toofab szerint Kylie még azt is hozzátette, hogy nővérük, a Poosh alapítója sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló