Otthon

Kim Kardashianék 60 millió dolláros házának fura mosdóján nem tudunk eligazodni

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.18 | 11:18

A fürdőszobában van egy zavarba ejtő sajátosság, ami persze, hogy Kanye műve.

Kim Kardashian-West volt olyan jó fej, hogy végig vezette az őt szólóban címlapra tevő Vogue magazint a 60 millió dollárt érő családi fészekben. Nem maradt ki a „kastélytúrából” az a fürdőszoba sem, amelyik egy misztikus elemet is rejt.

 

View this post on Instagram

 

I’ve dreamed of this moment for so long, many said it would never come. Words cannot begin to express how much of an honor it is to have my first solo US cover of @VogueMagazine. I remember as a little girl flipping through my mom’s subscription each month and dreaming of one day gracing the cover of this iconic magazine. Thank you to the incredible Anna Wintour for your support as always, it means the world to me. @Tonnegood, @Mikaeljansson and the glam team were an absolute dream to work with. I’m so incredibly grateful to writer @Jonathanvanmeter for illustrating a glimpse into my life in a way that I don’t think has ever been done – from juggling family, my businesses and pursuing a law degree with such care and seriousness. Special thank you to my husband Kanye for speaking into existence that one day I would grace the cover of Vogue when everyone told me to be “more realistic.” #dreamsdocometrue #speakitintoexistence #voguemagazine Photographer: Mikael Jansson @mikaeljansson Stylist: Tonne Goodman @tonnegood Makeup: Hannah Murray @hannah_murray1 Hair headpieces: Shay Ashual @shayashual Cover Look: Chanel top @chanelofficial; Irene Neuwirth necklace @ireneneuwirth. Vogue Team @sergiokletnoy & @jilldemling

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Egyértelmű, hogy csakis egy mesterszintű, letisztult budoárban ápolhatja a küllemét a szépségmogul, amire részletesen ki is tér a magazin „73 Kérdés” című videója. A speciális mosdókagylókról is szó esik, melyek fejtörést okozhatnak mindenkinek, aki csak rájuk néz: csap ugyan van rajtuk, de feltűnő az, hogy mintha egyáltalán nem mélyülnének.

Csak egy kis lyuk van a lefolyónak a szinte teljesen sík lapon.

Általában mindenki zavarba jön a mosdóink láttán, ezért is gondoltam, hogy nézzünk be a fürdőbe.

Egy ide tartozó udvart is megmutatott, két kültéri székkel, majd az üvegtetőt, ami rengeteg világosságot ad a tágas helyiségnek. A három gyerkőcnek is kényelmes, hatalmas fürdőkádat sem hagyta ki, azután fejtette csak ki, mi ez a lapos mosdótálca-ügy.

Aki Kanye Westet sejtette a háttérben, az jó helyen tapogatózott: a kreatív férj ötletét valósította meg Axel Vervoordt belsőépítész, és Claudio Silvestrin építész.

Claudio volt az, aki a faltól távolabb képzelte el ezt a mosdóállványt. Szerintünk is vagányabb így.

méltatja a szigetként álló építményt a celebkirálynő, aki nyolc prototípus kipróbálása után állapodott meg ennél a verziónál.

Ki is nyitotta a csapot, hogy láthassuk – valóban jó helyre folyik el az, aminek a csatornában van a helye.

Erősebbre is állíthatod, akkor is a nyíláson át fog távozni a víz, és nem ömlik szét.

Az már bónusz, hogy a világítást sem egy sima váltókapcsoló oldja meg – itt a fel/le opció is külön gombot kapott, plusz egy harmadik, apró nyomógomb is ott figyel az oszlopban: a halvány fény beüzemelése céljából.

 

View this post on Instagram

 

Thank you @jadellebh for making me the sickest stuff ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nem tettük a kapcsolókat keretbe, így sokkal látványosabb lett szerintünk.

Egy éve a rapper még ellentmondásosakat posztolt a luxuslakásról a Twitteren – ami kitárulkozást a neje nem viselt valami jól. Utólag persze családi csipkelődésként magyarázta az emiatt kitört csetepatét. Mos már forgatócsoportot is beengedett az otthonukba, ami a mama, Kris Jenner bevallása szerint nagyjából 60 millió dollárt érhet.

Non-stop házi őrző-védő szolgálat garantálja a híres família nyugalmát, és két konyha is van: egy látványos, és egy személyzeti. Úgy látszik, az újabb Vogue címlapért már megérte kinyitni az erődítmény kapuit, véli a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.