Celeb

Tom Hanks megvédett egy Corona nevű kisfiút, akit csúfolnak társai

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.25 | 08:18

Tom Hanks talpig úriember, és hát Forrest Gumpként azt is tudja: az a hülye, aki mondja. Most egy Corona nevű kisfiút vett a szárnyai alá.

A 8 éves ausztrál kisfiú Corona azért fordult hozzá szülei segítségével, mert az osztálytársai csúfolták őt a neve miatt, amit korábban egyébként kimondottan szeretett. Jelen esetben ez annyit tesz, hogy folyamatosan csúnya üzeneteket kapott, és jó pár osztálytársa nem volt hajlandó videóchaten sem érintkezni vele. Corona azt is leírta az Oscar-díjas színésznek, hogy hallotta, hogy a feleségével elkapták a koronavírust, és reméli, már jól vannak mindketten.

Hanks meleg hangú válaszban köszönte meg a jókívánságokat, és biztosította Coronát arról, hogy a neve gyönyörű, és a csúfolódók az ostobák. Nem csak koronavírus létezik, ott van például a Corona írógép is: és ezt nagy szeretettel el is küldte a kisfiúnak. “Kérdezd meg a szüleidet, hogyan működik, biztosan szívesen megmutatják. Én nagyon szerettem, remélem, neked is hasznodra válik” – fejtette ki, hozzátéve, hogy barátként gondol a fiúra, akinek gratulál az szépen megírt leveléhez.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló