Celeb

A Fyre Fesztivál fiaskója után bármit akar rád sózni egy szupermodell, ne dőlj be neki

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.01 | 16:46

Ne a modell legyen a minta! Még ha Bella Hadid is egy fesztivál reklámarca, akkor is állj ellen.

Lezajlott a kis híján katasztrófába fordult bahamai „luxusfesztivál”, melyről itt írtunk; és nem árt, ha levonjuk a tanulságokat, amíg még friss az élmény, figyelmeztet a Mashable. Jó volna, ha azok a vonzó személyek kicsit magukba néznének és elnézést is kérnének, akik részt vettek a rendezvény promótálásában.

A szervezőket követően, szombaton Bella Hadid is megtette, hogy a rajongói számára közreadott egy bocsánatkérést:

 

Végülis sajnálja, vagy valami ilyesmi, amit megfogalmazott. Legközelebb ne adja a nevét olyasmihez, amit még nem élt át, vagy alig tud róla valamit.

Hadid volt az egyike a fesztivált Instagramon hájpoló szupermodelleknek – Elsa Hosk, Emily Ratajkowski, Lais Riberio és Hailey Baldwin közt:

 

Igen, valahogy ez a yachtos kép köszönőviszonyban sincs a valósággal. Nem ők a dollár-ezreket lepengető, mégis parizeres szendvicset dobozból majszoló, víz és áram nélkül maradt fesztiválozók. Nemcsak topmodellek kaptak meghívást a rendezvényre: kisebb nevek is ingyen belépőhöz juthattak, ha tolják a fesztiválra készülős fotóikat Instagramon.

Amanda Riley így számol be a tragikus esetről:

Fél éve, még Los Angelesben ajánlották fel nekem az ingyenjegyeket. A szervezők azt gondolták, hogy majd a modellek húzzák be a közönséget. Úgy terveztük a barátaimmal, hogy menni is fogunk: mindent fizetnek nekünk, és cserébe csak pár kedvcsináló posztot kértek volna, ami nagy segítség nekik, marketing-szempontból.

Amanda is megtette, amit kértek tőle:

De a fesztiválra már nem jutott el, ami utólag nagy mázlinak bizonyult: Miamiban ragadt, így kimaradt a horrorisztikus bahamai eseményekből.

Azóta van szerencsém, amióta sosem fizetek semmiért előre. A legrosszabb eset az, ha a repjegyet kell megvennem, vissza New Yorkba. Ebből az ügyből ki akarok maradni. A barátaim és a családom biztonságban vannak, ezzel a céggel pedig többet nem fogok üzletelni, az biztos.

Hadidtól eltérően, Rileynak esze ágában sem volt bocsánatot kérnie, pedig azért ő is részt vett a kampányban. Igaz, szerényebben, mint Bella.

Amit magunkkal vihetünk ebből a történetből, az az, hogy hiába a világ legkeresettebb modelljeiről van szó, megesik, hogy ők is beállhatnak olyan ügy mögé, amiről valójában fogalmuk sincs, ha kapnak érte ingyenjegyet vagy egyéb fizetséget. Ne mindig a modell legyen a minta!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.